Redactie
Redactie Life 16 okt 2017

Prins Harry en andere royals die ‘out of their league’ scoorden

De Britse prins Harry en droomvrouw Meghan Markle a.k.a. Rachel Zane uit Suits zijn inmiddels bijna een jaar een stel. Daarmee is prins Harry niet de eerste royal die – puur en plat afgaand op looks – out of his league scoort.

Puur kijkend naar het uiterlijk van hem en haar, hebben de onderstaande royals geen enkele reden tot klagen.

Prins Harry en Meghan Markle

Megan Markle is mooi, charmant, elegant, prins Harry is… prins Harry. Uiteraard geen monster van een vent en ook wel een prins waar een beetje pit in zit, maar wees eerlijk: als Megan en Harry twee willekeurige mensen in een kroeg waren en iedereen zag hem met haar om zijn arm naar buiten lopen, dan zou-ie van alle kanten schouderklopjes krijgen. ‘Atta boy!

De mooiste vrouw in de kroeg versieren

Koning Willem Alexander en Maxima

Over goed scoren gesproken: onze eigen vorst kan er ook wat van. Er werd wel eens een beetje lacherig gedaan om koning Willem Alexander toen hij nog prins was. Prins Pils, zo stond-ie bekend en men vond hem in publieke optredens soms wat suffig. Ergens moet dat volstrekt onterecht zijn, want hij wist de Argentijnse schone Maxima Zorreguieta voor zich te winnen. Kritiek die er was verstomde grotendeels toen hij zijn future queen voorstelde.

Reinier III van Monaco en Grace Kelly

Hoewel Prins Reinier III van Monaco ontegenzeggelijk bepaalde gentlemen’s eigenschappen bezat (zakelijk genie die Monaco minder afhankelijk maakte van gokinkomsten, stijlvol in zijn kledingkeuze) was hij puur kijkend naar looks ook maar een gemiddelde vent. Een gemiddelde vent die mooi wel het hart van de legendarische (en tragisch verongelukte) Grace Kelly wist te veroveren. Een dame die alom genoemd wordt als één van de mooiste en stijlvolste dames van de 20ste eeuw.

Koning Abdullah en Rania al Abdullah

Koning Abdullah II van Jordanië heeft doorgaans aardig wat kopzorgen. Hij regeert een staat in een van oudsher instabiele regio en dat gaat je natuurlijk niet in de koude kleren zitten. Wanneer zijn koninklijke werkdag erop zit, moet het toch een brede grijns op zijn gezicht toveren wanneer hij thuiskomt bij zijn vrouw Rania al Abdullah, dunkt ons.

Prins William en Kate Middleton

Prins Harrys oudere broer is een beetje een geval apart. Een rondvraag onder vrouwen leert namelijk dat de meeste dames wel gecharmeerd zijn van de prins. Eerlijk is eerlijk: de man weet zich goed te presenteren, is welbespraakt en geliefd, maar puur kijkend naar zijn voorkomen kunnen wij niet ontkennen dat-ie met zijn vrouw Kate Middleton overgepresteerd heeft, als wij even zo bot mogen zijn.

Prins Albert en Charlene Wittstock

Wie zijn wij om over een vorst te oordelen? De steenrijke Prins Albert van Monaco zal er in elk geval geen nacht van wakker liggen. Maar toch: de man ziet eruit alsof-ie bij een willekeurig administratiekantoor zou kunnen werken en zijn gedrag is ook niet altijd vorstelijk te noemen. De prins speelt de hoofdrol in meerdere “royale schandalen” met affaires en buitenechtelijke kinderen. Als wij hem waren, zouden wij wel zuinig zijn op zijn twintig jaar jongere vrouw: voormalig Olympisch zwemster Charlene Wittstock uit Zuid-Afrika.

Reageer op artikel:
Prins Harry en andere royals die ‘out of their league’ scoorden
Sluiten