Redactie
Redactie Bikes 17 aug 2016

Royal Enfield, 2015 Ducati Scrambler en pikzwarte Honda CB750

Een heerlijke burger of een awesome custom bike; van allebei loopt het water in de mond. In deze rubriek delen we de lekkerste en laatste tweewielers die we zijn tegengekomen op het web.

‘Rogue’ Royal Enfield

De onderstaande Royal Enfield is door de mannen van Bull City Customs uit New Delhi (India) omgebouwd tot een custom café racer. Het origineel is een Royal Enfield 350cc Machismo 2004, zonder accu en met weinig bedrading. Dit gaf de sleutelaars de ruimte om flink aan de slag te gaan met het frame, waardoor deze Royal Enfield er nu een stuk ruiger uitziet – zoals de titel al suggereert.

2015 Ducati Scrambler

Dikke banden zijn niet voor iedereen weggelegd. Als het wel jouw cup of tea is, ben je bij Down & Out Café Racers aan het juiste adres. Hun laatste wapenfeit is het verbouwen van een 2015 Ducati Scrambler. Het origineel is al vrij breed gebouwd, maar na de update van Down & Out is het een heus monster geworden. In de goede zin van het woord, uiteraard.

A blacker than black Honda CB750

Deze Honda CB750 valt niet op vanwege zijn kleurrijke voorkomen. Nee, de Japanner is volledig zwart. Toen de Canadees Samuel Guertin van Clockwork Motorcycles‘ een aanvraag voor een ‘black on black’-CB750 binnenkreeg, was hij direct enthousiast: zwart op zwart kan bijzonder fraai uitpakken. De nieuwe verflaagje is niet het enige custom aan dit prachtige apparaat, gezien vrijwel elke onderdeel gerepareerd dan wel vervangen moest worden. Maar hé, dan heb je wel wat.

Reageer op artikel:
Royal Enfield, 2015 Ducati Scrambler en pikzwarte Honda CB750
Sluiten