Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Life 18 aug 2018

The Rough Kitchen: de hotspot in de Foodhallen voor de bbq-liefhebber

De Foodhallen is een waardevolle aanwinst geweest voor het culinaire uitgaansleven in Amsterdam. De Rough Kitchen is één mooi voorbeeld van food stand waar de carnivoor zijn hart op kan halen.  

The Rough Kitchen is dus te vinden in de Foodhallen (Bellamyplein 1053, Amsterdam) dus weet dat je hier heerlijke, doch kleinere gerechten eet. De hallen zijn een fantastische hotspot op zichzelf, maar deze kraam is de spreekwoordelijke kers op de taart. Als carnivoor en bbq-liefhebber heb je meer dan genoeg keuze en wij raden je aan om alles een keer te proeven.

The Rough Kitchen

Keuze is reuze

The Rough Kitchen is niet alleen te vinden in de Foodhallen. Dit concept is afkomstig van ‘Mr. Smokey Goodness’ Jord Althuizen en culinair-journalist Marcus Polman. Hun motto: wij maken vlees zoals vlees hoort te zijn. De gerechten zijn veelal in Amerikaanse bbq-stijl bereid. De kleinere porties gaan prima op een broodje, maar je hebt uiteraard veel meer keuze.

The Rough Kitchen in de foodhallen

We hadden een unanieme favoriet namelijk het broodje pulled pork, maar de pork belly zat hem flink op de hielen en dan waren dit nog niet eens de meest speciale gerechten. Uiteraard proefden we van alles wat The Rough Kitchen heeft te bieden.

Hoewel de food stand is gespecialiseerd in de Amerikaanse bbq-gerechten, werken ze nauw samen met Nederlands’ beste slagers die bijvoorbeeld een heerlijke zolderspek kunnen bereiden. Neem bijvoorbeeld een bacon die voor zes weken lang koud wordt gerookt en dan nog een jaar lang wordt gezout. Deze stand is een moetje voor elke vleesliefhebber.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
The Rough Kitchen: de hotspot in de Foodhallen voor de bbq-liefhebber
Sluiten