Slechtste film van 2020? Deze film scoort 0 procent op Rotten Tomatoes

We schrijven op Manners geregeld over films die 100 procent scoren op Rotten Tomatoes. Dat is een site die recensies van critici verzameld. Een topscore van 100 procent betekent dus dat alle recensenten het een goede film vonden.

Wat echter misschien nog wel zeldzamer dan een score van 100 procent is, is een score van 0 procent. Zeldzamer dan het winnen van een filmprijs dus. Zelfs de meest belabberde films weten vaak nog een score van 17 procent binnen te harken. Nog steeds uitermate slecht, maar het is in ieder geval iets.

0 procent op Rotten Tomatoes

Een nieuwe film genaamd John Henry heeft het toch voor elkaar gekregen. Dat is een cliché actiefilm die sinds 24 januari te zien is, maar nog steeds is blijven steken op een score van 0 procent op Rotten Tomatoes. Critici maken de film met de vloer gelijk: “deze film is zo slecht dat het bijna een parodie lijkt.” Au.

John Henry gaat over een voormalig bendelid genaamd… John Henry. Hij laat zijn gewelddadige verleden achter zich, maar moet weer in actie komen wanneer blijkt dat zijn voormalige baas achter twee immigrantenkinderen aanzit. Hij besluit hen te helpen, maar zijn verleden gooit roet in het eten.

Terry Crews

Jup, heerlijk cliché. We hebben het ook niet over een C-film met volstrekt onbekende acteurs. Zowel Terry Crews als Ludacris spelen een grote rol in de geflopte film. Ook mooi: “Er is meer dan een hamer nodig om deze onsamenhangende wraakthriller van Terry Crews te repareren.”

Ook op Twitter is men behoorlijk in de war van wat ze zojuist hebben gezien:

Reageer op artikel:
Slechtste film van 2020? Deze film scoort 0 procent op Rotten Tomatoes
Sluiten