Pim Jansen
Pim Jansen Sport 18 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

11 hilarische reacties op Ronald Koeman en ‘de trein’ naar Barcelona

Volgens Voetbal International verlaat Ronald Koeman het Nederlands Elftal voor FC Barcelona. En dat terwijl hij een paar weken geleden maar weer eens de belofte deed pas na het EK in 2021 te vertrekken. Zijn vertrek met die eeuwige trein die maar één keer langskomt, levert hilarische reacties op.

Niet dat het in het voetbal veel uitmaakt, maar de geloofwaardigheid van Ronald Koeman is definitief te grabbel gegooid. Tijdens zijn presentatie als bondscoach zei hij geen clausule in zijn contract te hebben die het mogelijk maakt naar FC Barcelona te vertrekken. Dat bleek gelogen. Een paar weken geleden zei hij nog pertinent niet te vertrekken naar zijn droomclub vóór het EK.

‘Ronald Koeman verlaat Nederlands Elftal voor FC Barcelona’

Maar zoals hij PSV ooit al eens vanuit het niets verliet voor Valencia, zo laat hij nu het Nederlands Elftal alsnog in de steek voor FC Barcelona. ‘Die trein komt maar één keer’, zal hij wel weer zeggen.

“Niemand weet zeker of het EK in de zomer van 2021 wel kan worden gespeeld. Dit alles maakte dat Ronald Koeman de lokroep van zijn geliefde Barcelona niet langer kon weerstaan en voor zichzelf koos. Het was nu of nooit meer. De KNVB ontvangt een afkoopsom voor het afkopen van het contract, dat nog liep tot en met het WK van 2022”, aldus Martijn Krabbedam van Voetbal International.

Hilarische en verontwaardigde reacties op de bondscoach

Op dit soort momenten is het altijd lekker om even door de reacties op Twitter te scrollen. We hebben de leukste reacties voor je op een rij gezet. De trein die maar één keer langskomt, kwam het vaakst voorbij op social media.

1. Ronald Koeman en loyaliteit

2. Toch weer die trein

3. Dat wordt een lange treinreis

4. Die teringtrein…

5. …komt maar 8 keer voorbij

6. Jaap Stam is beschikbaar

7. Evenals Bert en Ernie (nu het nog kan)

8. Is er net als over corona-maatregelen ook gestemd over Ronald Koeman?

9. Ja Kees, dat is het hem nou juist

10. Treinwijsheid voor op een tegeltje

11. Hoe zat dat ook alweer met die clausule van Ronald Koeman?

Check ook: De casual kledingstijl van onze Oranje-internationals

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
11 hilarische reacties op Ronald Koeman en ‘de trein’ naar Barcelona
Sluiten