Jan de Raab
Jan de Raab Life 9 aug 2019

Romy Monteiro in bikini is precies wat je vandaag nodig hebt

En zo kom je tijdens het scrollen ineens een fotoserie van Romy Monteiro tegen. In bikini. Deze foto’s maken je dag in één klap goed.

Dat de 26-jarige Romy Monteiro een van de beste zangstemmen van Nederland heeft, wisten we. Niet voor niets had ze de hoofdrol in de musical The Bodyguard. Dat ze de dochter is van Antje Monteiro wisten we ook. En eigenlijk wisten we ook al dat ze tot de mooiste vrouwen van Nederland behoort. Maar bij haar denken we aan een lage groene jurk, niet aan een bikini. Tot vandaag. Wauw, wat een vrouw.

Romy Monteiro deelt bikini-foto’s

Op dit moment viert Romy Monteiro vakantie in Thailand. Ze is daar de hele dag lekker aan het chillen in een witte bikini die ze behoorlijk goed kan hebben. In de onderstaande post deelde ze drie foto’s, even naar rechts scrollen dus. “1: geposeerd, 2: niet-geposeerd en 3: vlieg”, schreef ze bij de post.

1: geposeerd, 2: niet-geposeerd en 3: vlieg 🦟

11.3k Likes, 347 Comments – Romy Monteiro (@romymonteiro) on Instagram: “1: geposeerd, 2: niet-geposeerd en 3: vlieg 🦟”

En ja, dan is het logisch dat je even verder gaat scrollen door het Instagram-account van Romy Monteiro, dat aan te raden is als je even in een dipje zit. Altijd een vrolijke lach op haar gezicht en veel bikini-foto’s. Een diepe buiging voor deze voorbeeldvrouw.

🌊+💛 #myhappyplace

8,523 Likes, 104 Comments – Romy Monteiro (@romymonteiro) on Instagram: “🌊+💛 #myhappyplace”

‘Je hebt vast alleen maar mooie foto’s van jezelf nu je met een fotograaf gaat’. UHU 🙄👉🏼 #perfecttiming #datdanweerwel #ietsmetkoudegolf #enpijnlijkeschelpjes

13.6k Likes, 311 Comments – Romy Monteiro (@romymonteiro) on Instagram: “‘Je hebt vast alleen maar mooie foto’s van jezelf nu je met een fotograaf gaat’. UHU 🙄👉🏼…”

Subtiel gemutst vandaag 👒

4,830 Likes, 107 Comments – Romy Monteiro (@romymonteiro) on Instagram: “Subtiel gemutst vandaag 👒”

Vrolijk Pasen! 🐰

8,394 Likes, 154 Comments – Romy Monteiro (@romymonteiro) on Instagram: “Vrolijk Pasen! 🐰”

Casually chillin 😉🐚 #lekkernonchie #hawaii

4,781 Likes, 81 Comments – Romy Monteiro (@romymonteiro) on Instagram: “Casually chillin 😉🐚 #lekkernonchie #hawaii”

Gisteren was mijn allerliefste mama jarig 🎈 En natuurlijk kwam ik daarvoor terug uit Hawaii! Na 29 uur reizen en 4 vluchten verder, hebben we dat heerlijk met elkaar gevierd! ✨ Ik kreeg berichten met de vraag waarom ik niets gepost had om haar te feliciteren. Los van een mega jetlag en in gedachte nog in afgelopen woensdag (en ander werelddeel) te zijn, hebben we het vooral ter plekke gevierd! In het moment in plaats van in social media 📲 -Aanrader hoor!- Als ik 1 ding meeneem uit Hawaii, zijn het die chille vibes 🤙🏼 en genieten van het nu 💜 Daar nog een haarbandje knopend in de zon, nu met een katertje terug kijkend op een heerlijk feestje gisteren! Ps. In Story een toewijding aan de beste mama EVER! #birthday #fabulousfifty #hawaii

7,849 Likes, 129 Comments – Romy Monteiro (@romymonteiro) on Instagram: “Gisteren was mijn allerliefste mama jarig 🎈 En natuurlijk kwam ik daarvoor terug uit Hawaii! Na 29…”

Perfect beach days in Hawaii 🐚

7,996 Likes, 213 Comments – Romy Monteiro (@romymonteiro) on Instagram: “Perfect beach days in Hawaii 🐚”

Aloha Hawaii 🌺

14k Likes, 329 Comments – Romy Monteiro (@romymonteiro) on Instagram: “Aloha Hawaii 🌺”

Trend onder celebs: de naked bikini

Romy Monteiro doet zo te zien nog niet mee aan de naked-bikini trend. Die bestaat uit niets anders dan een bikini in ongeveer de huidskleur van de betreffende persoon. Als je door je oogharen kijkt, lijkt het daardoor net alsof je een vrouw zonder kleding ziet. Wij hebben de naam niet verzonnen, zo is het nou eenmaal. Candice Swanepoel, Olivia Culpo, Kim Kardashian, ze doen allemaal mee. Bekijk de foto’s hier.

👙 Check ook: Sylvie Meis bewijst op het strand dat 40 het nieuwe 30 is

Reageer op artikel:
Romy Monteiro in bikini is precies wat je vandaag nodig hebt
Sluiten