Pim Jansen
Pim Jansen Auto's & Motoren 1 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Roetz e-bikes: de meest stijlvolle elektrische fiets uit Nederland

De basis van elke geproduceerde elektrische fiets van Roetz-Bikes is een tweedehands fiets van merken zoals Gazelle, Batavus of Sparta. Topspul. 

Het bedrijf maakt gebruik van een uniek concept. De elektrische fietsen die de fabriek verlaten moeten voldoen aan simpele eisen: de fiets moet goed en degelijk zijn, met een duidelijk urban look.

Een elektrische fiets met een missie

Daarnaast is de maatschappelijke functie uniek: men biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om opgeleid te worden tot volwaardig fietsenmaker. Zo snijdt het mes aan twee kanten. Jij kunt tegen een aantrekkelijke prijs een stoere bike kopen, aan de andere kant profiteren langdurig werkelozen van de mogelijkheid om hun zelfredzaamheid te verbeteren.

Roetz-Bikes: de meest stijlvolle elektrische fiets uit Nederland

De Road+ van Roetz-Bikes

De Road+ is een elektrische fiets van Roetz-Bikes. Het model heeft een bijna onzichtbare accu en is voorzien van een bijzonder stille en krachtige 250 Watt Zehus motor. De elektrische fiets combineert comfort met gemak en is met afstand de lichtste elektrische fiets op de Nederlandse markt. Lekker handzaam voor korte ritten in de stad en duurzaam genoeg voor de langere ritten. Maak je geen zorgen over de actieradius, op een volle accu heb je een bereik van 30 – 40 kilometer.

Het unieke stalen frame maakt de fiets bijzonder geschikt als transportfiets. Deze elektrische fiets wordt volledig met de hand gemaakt in Amsterdam, volledig naar jouw wensen. De Road+ Men is beschikbaar in de sportieve kleur antraciet en is verkrijgbaar vanaf 2.000 euro. Omdat de fiets op bestelling wordt gemaakt, moet je wel een paar weken geduld hebben. Hou in ieder geval rekening met een levertijd van 6 tot 8 weken. Meer info, vind je hier.

⚡️Check trouwens ook de Stromer ST5, de elektrische fiets uit de toekomst. ⚡️

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Roetz-Bikes

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Roetz e-bikes: de meest stijlvolle elektrische fiets uit Nederland
Sluiten