Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 11 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Roel van Velzen omarmt virale kerst-grap op best mogelijke wijze

Bij het horen van de naam Roel van Velzen denk je waarschijnlijk aan twee dingen. Zijn fantastische stem en zijn lengte. Vooral over dat laatste wordt nog wel eens een flauwe grap gemaakt. Gelukkig beschikt de zanger over een flinke dosis zelfspot en is het algemeen bekend dat hij er zelf ook wel om kan lachen. Zo bleek ook nu weer toen “Zijn kerstboom” viral ging.

Hij gaat momenteel rond op WhatsApp en ook Dumpert zorgde op Facebook voor veel hilariteit. Op de foto zien we zogenaamd de kerstboom van Roel van Velzen. Hoe weten we dat het zijn boom is? Nou, omdat alle ballen en andere ornamenten onderin hangen. Roel van Velzen is natuurlijk te klein om ze hoger in de boom te hangen. Het is enorm flauw, maar stiekem ook wel weer erg grappig.

Roel van Velzen omarm grap om zijn lengte

Je kunt als bekende Nederlander drie dingen doen als je het slachtoffer wordt van een flauwe grap. Zo kun je het negeren, heel boos worden of het gewoon omarmen. Dat laatste doet Roel van Velzen. Hij deelde de viral foto op zijn eigen Instagram en zette daaronder dat hij toch wel een beetje teleurgesteld is. Hij krijgt de foto namelijk massaal doorgestuurd, maar niemand was zo vriendelijk om hem even te komen helpen.

Houd anderhalve meter afstand (of één Roel)

Dit is overigens zeker niet de eerste keer dat Roel van Velzen bewijst dat hij over een flinke dosis zelfspot beschikt. Eerder dit jaar was de zanger nog trending toen we voor het eerste kennismaakten met de anderhalve meter regel. Dit is namelijk ook precies de lengte van Roel van Velzen. Eerst deelde hij zelf de grap die comedian Rene van Meurs maakte en later deed hij het ook nog even voor bij Beau.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Roel van Velzen omarmt virale kerst-grap op best mogelijke wijze
Sluiten