Robert Pattinson gaat het als Batman opnemen tegen Jonah Hill

Over iets meer dan een week krijgt de bekendste Batman slechterik zijn eigen film. Vanaf 3 oktober is Joaquin Phoenix te zien als The Joker, maar deze geniale gek is bij lange na niet de enige bad guy die Bruce Wayne in de weg zit. Genoeg keuze dus voor de volgende Batman film, met Robert Pattinson in de hoofdrol, die in de zomer van 2021 gaat verschijnen.

Het DC universum zit vol met kwaadwillenden die Batman wel een kopje kleiner willen maken. Tegen welke bad guy Robert Pattinson het moet gaan opnemen, is nog niet bekend, maar door wie deze gespeeld gaat worden, weten we mogelijk al wel. Het welingelichte Deadline heeft namelijk naar buiten gebracht dat Jonah Hill de rol van antagonist op zich gaat nemen.

Jonah Hill gaat Danny DeVito achterna

Op basis van deze mogelijke casting, kunnen we een aantal legendarische Batman slechteriken al wegstrepen. Om te beginnen Bane, Solomon Grundy, Killer Croc en natuurlijk Poison Ivy. Daarnaast lijken ook The Scarecrow, Two-Face en Deadshot uitgesloten. Ook lijkt The Joker geen optie gezien zijn solo debuut die binnenkort verschijnt.

Wie gaat Jonah Hill dan wel spelen? Volgens het internet gaat de acteur Penguin spelen en zo in de voetsporen van Danny DeVito treden. Dat klinkt aannemelijk, maar Collider en The Wrap beweren dat regisseur Matt Reeves een andere rol in gedachte heeft. Het schijnt dat de man achter Cloverfield en de laatste twee Planet of the Apes delen Jonah Hill juist wil omtoveren tot Batman bad guy The Riddler.

Best Penguin (Danny DeVito) Quotes and Moments

Best Penguin quotes and moments from Batman Returns (1992). Enjoy! Music used: “Fun in a Bottle” By Kevin MacLeod incompetech.com

Wat het uiteindelijk gaat worden, is nog even afwachten. De opnames beginnen eind 2019 of begin 2020. Vanaf dan zal er ongetwijfeld meer informatie naar buiten komen over de cast. Op dit moment is alleen Robert Pattinson zeker van zijn rol. Benieuwd hoe de Twilight acteur het voor elkaar heeft gekregen om Batman te worden? Klik dan hier.

Batman bad guys op het witte doek

The Batman van Matt Reeves verschijnt pas op 25 juni 2021. Nog even geduld dus. Gelukkig kunnen we in de tussentijd genieten van Joker met Joaquin Phoenix en die mag je volgens de eerste recensies zeker niet missen.

Deadline

Reageer op artikel:
Robert Pattinson gaat het als Batman opnemen tegen Jonah Hill
Sluiten