Pim Jansen
Pim Jansen Life 20 aug 2020

De vakantiefoto’s (deel 2) van Rita Ora maken je dag weer goed

Mocht je een wat mindere dag hebben op je werk, dan maken de vakantiefoto’s van Rita Ora je dag in één klap goed. Terwijl topless zonnen onder Nederlandse dames uit de mode aan het raken is, laat de 29-jarige zangeres zien dat er niets mis mee is.

Rita Ora viert op dit moment vakantie in Europa. Ze vertoeft nu op Corfu, eerder werd ze gespot op Ibiza. En net als Sylvie Meis schroomt ze niet om ladingen foto’s te delen.

Rita Ora deelt topless foto’s

Daarbij gaat ze overigens wel een stapje verder dan Sylvie Meis. Waar de Nederlandse presentatrice keurig in een tweedelige bikini poseert, laat Rita Ora het topje liever uit. En gelijk geven we haar. “Sunbathing series. Starts now…. Who else gets bored when sunbathing?”, schreef ze bij de onderstaande fotoserie op Instagram. Nou, The Sun, dat de rest van de topless foto’s publiceerde, in ieder geval niet.

Inmiddels vertoeft Rita Ora of het Griekse eiland Corfu. Hoeveel bikini’s de zangeres mee heeft genomen is onduidelijk, maar we vermoeden dat er een speciale koffer voor is aangeschaft. Bekijk de vakantiefoto’s, laat je inspireren en wees gerust: zelfs deze dame loopt er niet de hele dag topless bij. Vergeet niet te swipen door de foto’s.

Rita Ora is een Kosovaars-Britse zangeres, actrice en songwriter. Ze scoorde internationaal grote hits met nummers als Hot right now (2012), Black widow (2014), Your song (2017), Anywhere (2017), Let you love me (2018) en Ritual (2019). Haar nieuwste single is How to be lonely, die in 2020 uitkwam. Als actrice was ze onder meer te zien in de Fifty Shades of Grey-reeks, Fast & Furious 6 en Eurovision: Your Country Needs You.

Check ook hoe Kylie Jenner en Sofia Richie topless poseren tijdens een vakantie op de Antillen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De vakantiefoto’s (deel 2) van Rita Ora maken je dag weer goed
Sluiten