Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Life 21 mrt 2018

Rihanna over seks

Hoe onbereikbaarder een vrouw, des te aantrekkelijker ze is. In deze rubriek kijken we hoe beroemdheden – over onbereikbare vrouwen gesproken – denken over seks. Want van de combinatie tussen vrij en feministisch denken kun je nog heel wat leren. Na Jennifer Lawrence nu de beurt aan Rihanna, die geen verdere introductie behoeft. We zouden de Mount Everest in ieder geval op onze blote voeten beklimmen om haar als vrouw te hebben.

Het contrast tussen het seksleven van Jennifer Lawrence en Rihanna is vrij groot. Laten we het zo zeggen: met Rihanna is het net even wat minder gecompliceerd allemaal.

rihanna, seks, sexy, sex, seksleven

Rihanna en kinky seks

Een van de bekendste singles van Rihanna, S&M op het album Loud, roept alleen om de titel direct al vragen op. ‘Cause I may be bad but I’m perfectly good at it / Sex in the air, I don’t care, I love the smell of it / Sticks and stones may break my bones / But chains and whips excite me‘, zingt ze onder meer in dat nummer.

Klinkt goed, maar hoe zit dat in het echt? Voor het antwoord is niet veel speurwerk nodig, te weten dat ze in een interview met Rolling Stone geen blad voor de mond neemt.

“Ik hou ervan om ‘gespankt’ te worden. Vastgebonden zijn is leuk en maakt het spannend”, zegt ze in dat interview. Even verderop legt ze uit dat ze in haar carrière altijd beslissingen moet nemen en alle touwtjes in handen heeft. “Daarom hou ik er tijdens de seks de controle uit handen te geven. Onderdanigheid in de slaapkamer is leuk. Je wordt een kleine dame als je iemand anders de macho laat zijn.” Hier hebben we weinig aan toe te voegen.

Sexting

Met een vrouw als Rihanna, die altijd op tour is, zit je vaak alleen thuis. Maar daar heeft ze ook gewoon een oplossing voor. “Als je niet bij de persoon bent met wie je intiem wil zijn, is een foto het beste alternatief. Natuurlijk is Skype veiliger, maar een foto is duurzamer. Als je alleen bent en een opgewonden gevoel aan voelt komen, is zo’n foto prettig. Ik heb al lang geen dickpic meer gehad. Mensen zijn tegenwoordig toch wat banger.” Tja, wederom mooi gesproken Riri.

Zit er dan helemaal geen rem op deze droomvrouw. Gelukkig wel. “Ik hou erg van seks, maar niet van random seks”, zegt ze in een interview met Vanity Fair. “Na een one night stand werd ik altijd wakker met een leeg en hol gevoel. Dat wil ik niet meer.”

rihanna, seks, sex, seksleven, kinky, sm

In het interview zegt vooral voorzichtig te zijn uit zelfbescherming. “Natuurlijk word ik geil tijdens een avondje met een man. Maar als het op seks aankomt, heeft hij op het eind van de rit een mooi verhaal en ik een leeg gevoel. Ik wil een man eerst beter leren kennen, dat maakt het veel leuker.”

Reageer op artikel:
Rihanna over seks
Sluiten