A. de Jong
A. de Jong Life 2 aug 2019

Rihanna showt lingerie uit nieuwe collectie Savage x Fenty

We steken niet onder stoelen of banken dat we Rihanna adoreren. Het is dan ook een goede dag voor ons. Hoogstpersoonlijk presenteert de zangeres uit Barbados de nieuwste lingerie van haar lingeriemerk Savage x Fenty.

Begin 2018 richtte Rihanna Savage x Fenty op en zorgde daarmee voor een revolutie in de wereld van de lingerie. Meer dan meer dan negentig stijlen in 36 verschillende maten slingerde ze de wereld in, voor vrouwen met ieder lichaamstype. “Lingerie moet voor iedereen sexy en speels zijn. Dat is de basis van het merk Savage x Fenty”, zei onze heldin destijds.

Rihanna showt lingerie Midnight Tonight

Inmiddels zijn we een paar collecties verder en weten we dat Rihanna naast een diverse rits aan andere dames ook zelf model staat voor haar nieuwste lingerie. Onderzoeksjournalistiek, noemen we dat. De nieuwe collectie heet Midnight Tonight en geheel in stijl trapt ze de campagne af in bed. De foto’s zijn om in te lijsten.

New August @savagexfenty drops MIDNIGHT TONIGHT only at savagex.com !!

3.7m Likes, 21.1k Comments – @badgalriri on Instagram: “New August @savagexfenty drops MIDNIGHT TONIGHT only at savagex.com !!”

Lavender leopard lace. GET 👏 INTO 👏 IT. All new @savagexfenty hits savagex.com at Midnight EST 8/1 tonight! Shot by @dennisleupold

5.2m Likes, 44.9k Comments – @badgalriri on Instagram: “Lavender leopard lace. GET 👏 INTO 👏 IT. All new @savagexfenty hits savagex.com at Midnight EST 8/1…”

This lewk is tie-DYE for, sis! Wanna get @badgalriri’s set? It’s on savagex.com. #UXTRA

53.3k Likes, 241 Comments – SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty) on Instagram: “This lewk is tie-DYE for, sis! Wanna get @badgalriri’s set? It’s on savagex.com. #UXTRA”

Geïnspireerd om je vriendin weer eens een cadeautje te geven? Check de nieuwe collectie, die sinds 1 augustus beschikbaar is, hier.

Meer Savage x Fenty

Zoals gezegd: het is niet de eerste collectie van haar lingeriemerk die Rihanna zelf presenteert aan de wereld. In een jaar tijd ontpopte ze zich van zangers tot lingerie queen. Een aantal hoogtepunten op een rij.

⚡️⚡️ @savagexfenty’s new June drop!! OUT NOW! savagex.com

3.6m Likes, 24.2k Comments – @badgalriri on Instagram: “⚡️⚡️ @savagexfenty’s new June drop!! OUT NOW! savagex.com”

The @savagexfenty June drop is coming tonight at midnight !! 💛

4.2m Likes, 34.7k Comments – @badgalriri on Instagram: “The @savagexfenty June drop is coming tonight at midnight !! 💛”

@savagexfenty savageX.com

4.4m Likes, 42.1k Comments – @badgalriri on Instagram: “@savagexfenty savageX.com”

@savagexfenty April 1st

No Description

We bout to get real Xtra! Get your Xclusive #XtraVIP boX from @savageXfenty ‪at midnight‬ (pst) on March 1st! #UXTRA

3.9m Likes, 38.1k Comments – @badgalriri on Instagram: “We bout to get real Xtra! Get your Xclusive #XtraVIP boX from @savageXfenty ‪at midnight‬ (pst) on…”

#TROPHYWIFE Body Lava out now @fentybeauty @sephora @harveynichols #sephorainjcp

2.1m Likes, 13.2k Comments – @badgalriri on Instagram: “#TROPHYWIFE Body Lava out now @fentybeauty @sephora @harveynichols #sephorainjcp”

Om te eindigen met nog een quote van Rihanna: “Met Savage x Fenty wil ik de grenzen van lingerie verleggen en vrouwen aanmoedigen om hun uniciteit te omarmen. Ik hoop dat iedereen denkt I’m a bad bitch als ze voor de spiegel staan”. Was getekend, Robyn Rihanna Fenty. Ja, dat is de volledige naam van de zangeres, zakenvrouw en lingeriekoningin uit Barbados.

👙 Check ook: Victoria’s Secret stopt met Fashion Show, maar gelukkig hebben we de foto’s nog

Reageer op artikel:
Rihanna showt lingerie uit nieuwe collectie Savage x Fenty
Sluiten