Pim Jansen
Pim Jansen Life 6 mei 2020

Rihanna showt nieuwe lingerie-collab Savage x Fenty en Adam Selman

Is het weer eens zover? Ja, het is weer eens zover. Rihanna showt hoogstpersoonlijk een nieuwe collectie lingerie van haar eigen merk Savage x Fenty. Ditmaal een collab-collectie met Adam Selman.

Adam Selman is een modeontwerper uit New York die al een langere historie heeft met Rihanna. Zo ontwierp hij al eens eens valentijnscollectie voor Savage x Fenty en was hij de man achter de inmiddels iconische doorkijkjurk die de zangeres droeg tijdens de CFDA Awards. Daarnaast ontwierp hij iconische outfits voor Gigi Hadid, Britney Spears, Dakota Fanning, Billie Lourd en nog een rits A-sterren. Maar nu aandacht voor lingerie, en wel de nieuwe collab-collectie met Savage x Fenty.

Adam Selman voor Savage x Fenty

De collab-collectie met Adam Selman bestaat uit pikante setjes lingerie, verkrijgbaar in het zwart en verschillende neon-kleuren. Het gaat om de zogeheten Neon Nights Xtra VIP Box, bedoeld voor de zwoele zomernachten die eraan zitten te komen.

Niemand minder dan Rihanna zelf showde de nieuwe collectie tijdens de afgelopen dagen op Instagram. “De dames omarmden de vorige collectie die Adam Selman voor Savage x Fenty ontwierp. Dus heb ik er alles aan gedaan om een nieuwe collab-collectie op poten te zetten”, aldus de lingerie-godin. Adam Selman: “Back for more! Ik lieg niet als ik zeg dat Rihanna mijn grootste supporter en mijn nummer één muze is. Een icoon voor alle leeftijden”. Mooie woorden, die passen bij de smaakvolle foto’s van de collectie.

Rihanna als nieuwe koningin van de lingerie

In 2017 richtte Rihanna haar lingeriemerk op en daarmee veranderde ze het wereldje voorgoed. Modellen van alle etnische achtergronden en met verschillende lichaamstypen vertegenwoordigen het merk, zowel op modeshows als in campagnes. Alle vrouwen voelen zich vertegenwoordigd, zoals het hoort. “Savage x Fenty is gebouwd op respect. Doe wat je wil doen. Wees onbeschaamd. Omarm jouw uniciteit”, aldus de nieuwe lingeriekoningin. “Lingerie moet sexy, speels en voor iedereen zijn.”

Lees hier: Rihanna en haar transformatie tot lingerie-godin met een boodschap

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rihanna showt nieuwe lingerie-collab Savage x Fenty en Adam Selman
Sluiten