Rihanna en Normani bieden troost in bange dagen

Het leven moet zo veel mogelijk doorgaan, meent Rihanna. Daarom is de nieuwe Savage x Normani collectie gewoon onthuld. En Rihanna, de nieuwe koningin van de lingerie, doet zelf ook een duit in het zakje.

Savage x Fenty is het lingeriemerk van Rihanna dat sinds de oprichting in iets meer dan een jaar tijd grote merken als Victoria’s Secret is voorbij gegroeid. Niet alleen wat betreft populariteit, maar vooral op het gebied van inclusiviteit en diversiteit. Het merk richt zich op lingerie voor alle vrouwen, ongeacht kleur of maat. In november 2019 werd zangeres Normani gepresenteerd als eerste officiële ambassadeur. Nu is hier haar eerste eigen collectie.

Savage x Fenty Normani

Normani Kordei Hamilton, zoals ze officieel heet, is een 23-jarige zangeres en songwriter uit de Verenigde Staten. Je kent haar wellicht van hits als Motivation en Dancing with a Stranger, maar nu aandacht voor haar nieuwe lingerie. Dit is haar eerste collectie. Tip: die shop je hier als cadeau voor je vriendin of voor jezelf. Scoor je punten mee in deze tijden van crisis, waarin je elkaar toch een beetje moet blijven verrassen.

Rihanna in nieuwe lingerie

Iets eerde deze maand onthulde Rihanna op haar beurt Savage x Fenty lingerie uit de nieuwe lentecollectie van 2020. We vragen ons iedere keer weer af waar we dit toch allemaal aan te danken hebben. Ons hoor je in ieder geval niet kagen.

We sluiten af met een boodschap van Rihanna, die ze eerder al eens verkondigde. “Lingerie moet sexy, speels en voor iedereen zijn. Dat is de basis van Savage x Fenty. Ik wil grenzen verleggen en vrouwen aanmoedigen om hun uniciteit te omarmen.” In principe hebben wij daar helemaal niets aan toe te voegen. Nou ja, op deze fotoshoot na dan.

Check ook: 37 foto’s: Doutzen Kroes onthult de nieuwe lingerie-collectie van Hunkemöller

Reageer op artikel:
Rihanna en Normani bieden troost in bange dagen
Sluiten