Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 5 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Rihanna steelt de show in lingerie met panterprint Savage x Fenty

Wat zou de wereld toch saai zijn zonder Rihanna. Vooral sinds de lancering van haar lingeriemerk Savage x Fenty kunnen we niet meer zonder haar. Er komen nogal eens nieuwe collecties uit en die lingerie presenteert ze hoogstpersoonlijk. Ditmaal een panterprint.

We nevah say no to a leopard print moment, especially when Rihanna shows us what’s what ??”, postte Savage x Fenty op Instagram. Om eraan toe te voegen: “This Chocolate Leopard Print ain’t sweet, it’s SAVAGE“. Daarbij werd een aantal foto’s gepost met de oprichtster van het merk in een panty (of hoe het betreffende lingerie-item ook mage heten) en bh in panterprint.

Rihanna showt nieuwe lingerie

Savage x Fenty staat voor diversiteit en inclusiviteit, dat straalt aan alle kanten af van het Instagram-account van het merk. Check hieronder de nieuwste campagnefoto’s met Rihanna in de hoofdrol.

Savage x Fenty doet Victoria’s Secret vergeten

Waar vroeger werd uitgekeken naar de jaarlijks Victoria’s Secret Fashion Show, is de modeshow anno 2019 zo uit de tijd dat er besloten is de show te cancelen. Rihanna springt direct in het gat met een vergelijkbare modeshow, maar dan met modellen in alle soorten en maten die lingerie showen. De betreffende show wordt live uitgezonden op Prime Video, de streamingdienst van Amazon.

Bonus

“Met Savage x Fenty wil ik de grenzen van lingerie verleggen en vrouwen aanmoedigen om hun uniciteit te omarmen. Ik hoop dat iedereen denkt I’m a bad bitch als ze voor de spiegel staan”, zei Rihanna tijdens de lancering van haar merk. Mooie woorden van de lingeriegodin, die we nog wat extra kracht bijzetten met de onderstaande foto’s. Want zoals gezegd is dit niet de eerste collectie van haar lingeriemerk. In no-time ontpopte de zangeres tot lingerie queen. De hoogtepunten op een rij.

We zien dit najaar niet alleen Rihanna in een panterprint, maar ook heel veel mannen. Het is een van dé modetrends voor mannen in de herfst en zomer van 2019/2020. Check de nieuwste modetrends voor mannen.

? Check ook: Fajah Lourens en haar ‘killer body bikini’s’ van Sapph by Faya

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rihanna steelt de show in lingerie met panterprint Savage x Fenty
Sluiten