Pim Jansen
Pim Jansen Life 4 dec 2020

Rihanna luidt het kerstseizoen in als de ijskoningin uit je dromen

De een is fan van Star Wars, de ander houdt van voetbal en dan heb je nog de groep die Rihanna verafgoodt. Opmerkelijk genoeg kunnen we tot alledrie gerekend worden. Laatst genoemde luidt net als Star Wars de kerst op geniale manier in. Juist, in de nieuwe lingerie van Savage x Fenty.

Waar Rihanna vroeger vooral zangeres was, is ze de laatste jaren langzaam getransformeerd tot koningin van de lingerie. Met haar merk Savage x Fenty doorbrak ze taboes, zette ze nieuwe standaarden op het gebied van diversiteit en inclusie, en gaf ze ons een reden om geïnteresseerd te raken in lingerie.

Rihanna in lingerie op een bedje van sneeuw

Sommige dingen klinken te mooi om waar te zijn en ‘Rihanna in lingerie op een bedje van sneeuw’ is daar een voorbeeld van. Maar dit is de ijskoude realiteit. De sneeuwwitte latex stockings maken het plaatje compleet.

Rihanna herinnert jou er indirect aan kerstinkopen te doen voor je vriendin. De nieuwe collectie met lingerie van Savage x Fenty is namelijk bedoeld voor de ‘chilly december nights’, aldus onze heldin. Check de nieuwe collectie op de website, jouw vriendin zal je dankbaar zijn met kerst.

Kerst bij Savage x Fenty

Kijk je even verder bij Savage x Fenty, dan tref je een van de nieuwe ambassadeurs van het lingeriemerk van Rihanna. Dat is inderdaad rapper Megan Thee Stallion, die ook het kerstseizoen inluidt. En zo zijn er nog heel wat ambassadeurs die de lingerie voor de ‘chilly december nights’ aanprijzen en daarvoor applaus verdienen. Een bescheiden overzicht. Blauw is in ieder geval de kleur dit jaar.

Maak hier met terugwerkende kracht kennis met de modellen van de Savage x Fenty Show 2020.

👙 Check ook: Het kan nog gekker in 2020: Sylvie Meis komt met eigen lingerielijn bij de ALDI

Reageer op artikel:
Rihanna luidt het kerstseizoen in als de ijskoningin uit je dromen
Sluiten