Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 8 okt 2019

Trailer en release Rick and Morty seizoen 4 onthuld (en meer goed nieuws!)

Nu South Park ook op Netflix staat heeft Rick and Morty er een geduchte concurrent bij, maar wat ons betreft is het de beste animatieserie voor volwassenen die je op de streamingdienst kunt vinden.

Rick and Morty komt terug!

Rick is een geestelijk instabiele wetenschapper, die bijna altijd dronken is. Sinds kort heeft hij weer contact met zijn dochter. Sterker nog, hij woont bij haar in.

Daardoor brengt hij veel tijd door met Morty, zijn kleinzoon. Dankzij de uitvindingen van Rick beleven de twee allerlei absurde avonturen. Van het heelal tot en met parallelle universums: Justin Roiland en Dan Harmon kunnen praktisch elk scènario in de cartoon verwerken. De mogelijkheden van parallelle werelden zijn immers eindeloos!

Het derde seizoen van de populaire serie eindigde alweer in 2017, ondertussen twee jaar geleden. Het voelt als eind vorig jaar, maar fans zitten al twee jaar zonder vers bronmateriaal voor hun memes. Gelukkig komt de meme-machine op 10 november terug. Dat heeft Adult Swim bekendgemaakt.

Tijdens San Diego Comic-Con werd een korte clip getoond, waarin Morty en zijn vader Glootie lastig vallen, een alien en app-ontwikkelaar met de stem van Taika Waititi. Jup, de regisseur van Thor: Ragnarok en de stem van Korg.

Rick and Morty seizoen 4
Bron: Adult Swim

10 november op Adult Swim

Een nieuwe trailer laat zien wat je van het vierde seizoen kunt verwachten. Van de terugkeer van Mr. Poopbutthole en meer absurde aliens tot een gevecht tussen Summer en Beth: fans kunnen weer kleurrijke en bizarre avonturen verwachten.

Maar daar blijft het niet bij! Justin Roiland, een van de twee bedenkers van de show en tevens de stem van Rick en Morty, heeft direct ook bekendgemaakt dat er in het vervolg niet meer zulke lange tussenpozen tussen seizoenen in zullen zitten.

Prachtnieuws! Op naar tien november, al zullen fans die de serie enkel op Netflix volgen iets langer moeten wachten. De eerste drie seizoenen staan wel volledig op de streamingdienst.

Rick and Morty Season 4 Trailer | adult swim

Cancel your plans for November 10th at 11:30pm. Explore Rick and Morty here: www.rickandmorty.com SUBSCRIBE: http://bit.ly/AdultSwimSubscribe About Adult Swim: Get your Adult Swim fix whenever and wherever you want at www.adultswim.com, or by downloading the Adult Swim app.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Trailer en release Rick and Morty seizoen 4 onthuld (en meer goed nieuws!)
Sluiten