Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 15 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

Gerucht: niet Idris Elba, maar deze acteur wordt de nieuwe James Bond

Wie gaat het worden? Welke acteur krijgt de zware taak om Daniel Craig te doen vergeten? Dat is de vraag die iedereen in de filmwereld al een tijdje bezighoudt. De naam van Idris Elba komt het vaakst voorbij, maar ook Henry Cavill en Tom Hardy worden regelmatig genoemd als de nieuwe James Bond. Stuk voor stuk acteurs die een uitstekende 007 zouden kunnen zijn, maar ook een Game of Thrones ster is nog in de running.

Richard Madden, die je waarschijnlijk beter kent als Robb Stark uit Game of Thrones, is blijkbaar ook een kanshebber. De 32-jarige Brit staat er goed op bij Barbara Broccoli en zij is toevallig de belangrijkste producer van de Bond-films. Volgens de Britse krant The Sun is Richard Madden een serieuze optie. Volgens hun bron staat de acteur bovenaan de lijst van mevrouw Broccoli en is ze zelfs al een voorstel aan het voorbereiden. Opvallend, want eerder was deze man nog haar favoriet.

Van Bodyguard naar 007

Dit enthousiasme is vooral te danken aan de BBC serie Bodyguard. Deze serie scoorde ongekend goed in Engeland en dat is mede te danken aan Richard Madden. Hij speelt namelijk de hoofdrol en doet dat uitstekend. Voor iedereen die dat met eigen ogen wil zien, is er goed nieuws. Netflix heeft de rechten van deze serie namelijk gekocht. Vanaf 24 oktober kunnen we Bodyguard dus ook hier gaan bingen. Benieuwd naar deze serie? Klik dan hier.

Richard Madden in BBC serie Bodyguard

Bodyguard: Trailer – BBC

SUBSCRIBE for more BBC highlights: https://bit.ly/2IXqEIn Brand New Drama. From the makers of Line of Duty. Starring Keeley Hawes and Richard Madden. Bodyguard coming soon to BBC One Watch Bodyguard on the BBC: https://bbc.in/2vuSa7v Bodyguard | Series 1 | BBC

James Bond 25

Of Richard Madden ook daadwerkelijk de nieuwe 007 gaat zijn in het zesentwintigste deel van de serie, is nog maar de vraag. Er is nog niks rond en we krijgen natuurlijk eerst nog het laatste optreden van Daniel Craig. Deze staat gepland voor 14 februari 2020. Wat we wel zeker weten is dat de nieuwe Bond in ieder geval geen vrouw gaat worden. Barbara Broccoli wil daar niet aan beginnen en hier lees je waarom Julia Bond nooit werkelijkheid gaat worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Maxim

Reageer op artikel:
Gerucht: niet Idris Elba, maar deze acteur wordt de nieuwe James Bond
Sluiten