Ric Flair deadlift jou met zijn 67 jaar nog steeds onder tafel

Je hebt van die types in het krachthonk van de sportschool waarbij je jezelf afvraagt wat te ze er doen; pubers die meer tijd besteden aan hun telefoon dan aan het bankdrukken of – met alle respect – de wat bejaardere man die met de twee kilo gewichten wat aan het doen is. Wij weten zeker dat de 67 jarige worstellegende Ric Flair je enorm zou verbazen, mocht je hem tegenkomen.

The Nature Boy heeft een video op zijn Twitter gedeeld waarmee hij laat zien dat de beste man nog steeds zijn mannetje staat in de gym. Of hij nog mee zou kunnen met de big boys valt natuurlijk zwaar te bezien, maar de bijgevoegde woorden I Will Never Retire tonen wel de drang van Flair om stevig te blijven trainen. Hoewel de beentjes er aardig bij shaken, tilt Flair toch maar even ruim 180 kilootjes van de vloer. Chapeau als dat jou nu ook al lukt, maar de staande ovatie krijg je er pas bij als je dit ook nog als je de gepensioneerde leeftijd heb bereikt.

Dat de worstelaar nog steeds beresterk is, valt ook te zien in zijn documentaire 30 for 30 bij ESPN. Wanneer deze te zien is weten wij nog niet, maar het belooft in ieder geval een 90 minuten durend inkijkje te geven in het leven van de man die al generaties lang entertaint.

Reageer op artikel:
Ric Flair deadlift jou met zijn 67 jaar nog steeds onder tafel
Sluiten