Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 29 jan 2020

De retro-metallic New Balance ML860 sneakers zijn verrassend betaalbaar

Metallic is een van de trends voor 2020 op schoenengebied. Wat dat betreft zit je met je voeten goed in de New Balance ML860 sneakers, gebaseerd op de hardloopschoenen in de jaren ’00 van deze eeuw.

Vorig jaar kwam New Balance met de mateloos populaire sneakers 990, die nog steeds minimaal 200 euro kosten. Hét model van 2020 is New Balance ML860. Deze retro-metallic schoenen hebben een futuristische look en zijn verrassend betaalbaar. Er zijn al een paar varianten van het model verkrijgbaar in Nederland, dit zijn onze favorieten.

New Balance ML860 XA

De XA-variant van deze retro-futuristische sneakers bestaat uit de kleuren zwart, rood, wit en metallic grijs. Deze hardloopschoenen zou je tien jaar geleden nooit naar je werk aan doen, nu juist wel. Ze kosten 120 euro.

New Balance ML860 XA, sneakers, metallic, betaalbaar

New Balance ML860 XD

Dan de meest serene kleurcombinatie en favoriet op de redactie van Manners. De XD-variant is wit, zwart en metallic grijs. Ook deze sneakers kosten je 120 euro.

New Balance ML860 XD, sneakers, metallic, betaalbaar

New Balance ML860 XE

Ook dit model, te gele en grijze accenten, zou je in een oude doos in de garage van je vader kunnen vinden. En dat maakt sneakers tegenwoordig cool. Het begint voorspelbaar te worden, ook deze schoenen zijn met een bedrag van 120 euro relatief betaalbaar.

Ruige serie All Terrain-sneakers

New Balance ML860 is een van de populairste sneakers van dit moment, maar als je de wat ruigere paden betreedt, heb je toch echt wat meer stevigheid om je voeten nodig. Bekijk hier de nieuwe lijn All Terrain-sneakers van het Amerikaanse sportmerk. De stijl van deze outdoor-schoenen is gebaseerd op het klassieke 850-silhouet. Toegevoegd zijn de alternatieve New Balance-branding en de geweven details van nylon. Gemaakt voor zowel de straat als de wilde natuur.

? Check ook: 30 jaar Nike Air Max 90 wordt gevierd met drie totaal nieuwe modellen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De retro-metallic New Balance ML860 sneakers zijn verrassend betaalbaar
Sluiten