Redactie
Redactie accessories 30 jun 2018

Dit Nederlandse merk maakt prachtige horloges voor een mooie prijs

Kleding maakt de man, maar het zijn juist de accessoires die het verschil maken. Dit gebeurt lang niet altijd met aandacht en vaak verzandt een dergelijke poging. Wat overblijft is een man in outfit, zonder onderscheidend vermogen. Dan kan anders.

Het Nederlandse horlogemerk Renard benadert de look van de moderne man met een open vizier. Stijl mag gezien worden en is een verlengstuk van het karakter van degene die het draagt. Daar moet dus iets bij passen van de gehele look naar een nieuw niveau tilt. In eenvoudigere termen: dress to impress.

De horloges van Renard combineren uitstraling met kwaliteit. Niet langer ingetogen, maar zeker ook niet opzichtig. De kenmerkende eigenzinnigheid, verleidelijkheid en stijl typeren de modellen van Renard.

De collectie

Renard Grande chronograaf

De Grande lijn is een voorbeeld van tijdloze uitstraling, in combinatie met oog voor detail. Het is een onmisbaar accessoire voor de stijlvolle man die eigenwijs genoeg is om zijn eigen look te bepalen zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Uiteraard is het mogelijk om een Renard horloge aan te passen aan je persoonlijke smaak. Zo kun je kiezen voor een klassiek Milanese band in fijn gevlochten staal. De bandjes zijn eenvoudig verwisselbaar dankzij het ‘quick release’ systeem. De volledige collectie check je hier.

Renard horloge
Renard Elite

Renard Elite is de serie Renard horloges voor de zelfbewuste man. Stijlvol met klassieke elementen. Heden en verleden smelten naadloos samen. De horloges kenmerken zich door verfijnde elementen zoals het subtiel bollende glas en de geborstelde wijzerplaat. De uitgebreide datumaanduiding maakt de Renard Elite serie uniek in haar klasse. Check de collectie hier.

Renard horloges

Ultieme luxe aan je pols

Onder de naam Renard Elite Milanese brengt Renard een unieke serie herenhorloges op de Nederlandse markt. Dit is het horloge voor de man die een statement wil maken. Duidelijkheid heeft niet veel woorden nodig en deze serie belichaamt dat als geen ander. Het zijn stuk voor stuk tijdloze modellen die een moderne vormgeving moeiteloos combineren met passie en liefde voor het ouderwetse vakwerk. Draag dit op een feest, casual of tijdens een formele gelegenheid en de complimenten over je smaak vallen je vanzelf ten deel.

Renard horloges Nederland
Reageer op artikel:
Dit Nederlandse merk maakt prachtige horloges voor een mooie prijs
Sluiten