Waarom RENARD het meest stijlvolle horloge is onder €200

De mooie dingen in het leven zijn vaak niet goedkoop. Zeker als je een beetje stijlvol voor de dag wilt komen, zul je bereid moeten zijn te investeren. Goede kleding is prijzig en dat geldt ook voor horloges. Althans, dat is wat je zou denken. Je kunt namelijk ook met een stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige klok om je pols lopen, zonder de hoofdprijs te betalen. Hoe? Dat hebben we aan het Nederlandse horlogemerk RENARD te danken.

Een mooi horloge kan een goede outfit nog net even dat beetje extra geven. Of je nu een feestje hebt, op sollicitatiegesprek gaat, je schoonouders voor het eerst ontmoet of gewoon in het dagelijks leven. Met een stijlvolle klok om je pols maak je net even wat meer indruk. Daarom is het voor de moderne man belangrijk om een aantal horloges te hebben zodat je klaar bent voor iedere situatie.

RENARD: Kwaliteit voor een scherpe prijs

Dat kan flink prijzig zijn, maar dat hoeft dankzij RENARD dus niet. Zij bieden namelijk kwalitatief hoogwaardige en stijlvolle horloges voor nog geen 200 euro. Dat doen ze sinds 2015 en hebben inmiddels bewezen dat hun horloges niet minder zijn dan merken die vele malen duurder zijn. Zo wordt er gebruik gemaakt van K1 mineraalglas, het hardste mineraalglas dat er bestaat. Dit maakt het horloge sterker en omdat het glas subtiel bollend is ook nog stijlvoller.

Renard horloge

Bij RENARD weten ze wat belangrijk is om een horloge die tijdloze en stijlvolle uitstraling te geven. Dat zit vooral in de aandacht voor details. Zo als een geborstelde wijzerplaat en matte wijzers. Hierdoor heb je minder last van reflectie en dat geeft het horloge een meer ingetogen en kwalitatievere uitstraling. Combineer dat met de organisch gelooid lederen band en je hebt een stijlvol horloge waar je nog jaren van kunt genieten.

Speciale actie voor Manners lezers

Bij RENARD vind je standaard al hele stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige horloges voor een scherpe prijs, maar het wordt nog mooier. Als je bestelt via de webshop kun je nu namelijk ook nog eens profiteren van een speciale actie voor Manners lezers. Gebruik bij het bestellen de code ‘manners19’ en ontvang 20% korting! Dit kan tot 15 juli.

In samenwerking met RENARD

Reageer op artikel:
Waarom RENARD het meest stijlvolle horloge is onder €200
Sluiten