Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Reizen 6 dec 2020

Klaar met thuiswerken? Ga remote werken in Kenia met Charlie’s Travels

De cijfers lijken de goede kant op te gaan en er is een vaccinatie onderweg, maar we zitten nog steeds vol in de tweede golf. De kans is dan ook groot dat thuiswerken nog even de standaard blijft. Zeker in de winter is dat geen pretje. De kou en de korte dagen maken het een hele uitdaging om gemotiveerd te blijven. Gelukkig is er een oplossing dankzij Charlie’s Travels.

Charlie’s Travels is een reisbureau waar je normaalgesproken terecht kunt voor de mooist reizen naar Afrika. Van Madagaskar tot Zuid-Afrika en van Tanzania tot Botswana. Charlie’s Travels zit op locatie en kent de mooiste plekjes. Zij laten je ver van de gebaande paden en het massatoerisme kennismaken met het echte Afrika.

Klaar met thuiswerken

Ondanks dat Afrika zich beter weet te weren tegen corona dan verwacht, ligt ook daar het toerisme enigszins op zijn gat. Als reisbureau kun je dan gaan wachten tot het weer beter wordt, maar je kunt ook gebruikmaken van de situatie. Dat heeft Charlie’s Travels gedaan. Zij geven jou nu namelijk de kans op te remote werken vanuit Kenia.

Charlie’s Travels heeft een aantal prachtige locatie ingericht tot de meest inspirerende werkplekken die je kunt vinden. Deze zijn allemaal voorzien van snel internet (zoals we gewend zijn) en er is slechts twee uur tijdsverschil. Het is dus net als thuiswerken, maar dan op een plek waar het niet koud en kil, maar warm en zonnig is.

Remote werken vanuit Kenia

Daarnaast valt er naast je werk een stuk meer te beleven dan in Nederland. Afhankelijk van de locatie die je kiest, kun je na een lange werkdag Nairobi verkennen, op een hagelwit strand genieten van de zon of de natuur verkennen. Zo kun je de volgende dag weer fris en fruitig aan het werk. Daarnaast kun je in de weekende deelnemen aan diverse excursies, gaan kitesurfen of gewoon lekker aan het zwembad liggen.

remote werk Charlie's Travels
Dit kan je nieuwe werkplek worden. (Afbeelding: Charlie's Travels)

Dat klinkt toch aanzienlijk beter dan wegkwijnen op een donkere zolderkamer? Zeker als je deze remote werktrip combineert met één van de prachtige reizen die Charlie’s Travels te bieden heeft. Dat kun je alleen doen, maar je kunt ook vrienden of collega’s meenemen. Ga samen een paar weken werken in Kenia en overleef zo de corona-winter.

Veilig op reis met Charlie’s Travels

Reizen in tijden van corona voelt misschien wel een beetje vreemd. Het wordt tenslotte afgeraden. Het is dan ook heel begrijpelijk dat je liever thuisblijft. Toch is reizen niet verboden en zijn er opties om je goed te laten verzekeren. Óók voor corona-ongevallen. Dus mochten de muren echt op je afkomen en ben je bereid om je netjes aan de regels te houden, dan is even een paar weken remote werken de ideale manier om de corona-winter te overleven.

Wil je meer weten over remote werken in Kenia en wat de kosten zijn? Kijk dan op de website van Charlie’s Travels.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Klaar met thuiswerken? Ga remote werken in Kenia met Charlie’s Travels
Sluiten