Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 14 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

HBO onthult exacte releasedatum Game of Thrones seizoen 8 met nieuwe teaser

We hebben er lang op moeten wachten, maar over drie maanden is het dan eindelijk zover. Het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones is bijna hier. De epische serie gaat dit voorjaar ten einde komen en het is maar de vraag of het verhaal een vrolijke afloop kent. De nieuwe trailer voorspelt in ieder geval niet veel goeds, maar onthult gelukkig wel wanneer seizoen acht in première gaat.

Na een toffe geanimeerde teaser en wat beelden in een HBO promotievideo hebben we nu weer een nieuwe teaser op ons bordje gekregen. Opnieuw zien we Jon Snow en Sansa Stark, maar ook Arya laat zich ditmaal zien. In de trailer zien we het drietal door de tombes onder Winterfell lopen. Hier staan standbeelden van de helden die er niet meer zijn. Althans dat dachten we. Aan het einde van de gang vinden Jon, Sansa en Arya namelijk standbeelden van hunzelf.

Het einde is nabij

Vervolgens waait hun fakkel uit en kruipt de kou dichterbij. Dat belooft dus niet veel goeds. Of deze scène ook daadwerkelijk uit de serie komt, is nog maar de vraag. Het lijkt er meer op dat deze beelden apart zijn geschoten ter promotie. De sfeer van het volgende seizoen wordt in ieder geval duidelijk. The White Walkers komen eraan en er zullen ongetwijfeld veel slachtoffers gaan vallen.

Game Of Thrones on Twitter

April 14. #ForTheThrone https://t.co/Mzy22yxM6Z

Game of Thrones seizoen 8 in Nederland

Gelukkig is er ook goed nieuws, want de trailer eindigt met de exacte releasedatum van het achtste seizoen. Game of Thrones zal op 14 april gaan terugkeren. Op deze dag verschijnt in Amerika de eerste van zes afleveringen. Een dag later zal het begin van het einde ook bij ons te zien zijn. Ziggo heeft de rechten, dus zorg dat je voor 15 april een abonnement hebt op hun films & series dienst.

We moeten dus nog drie maanden wachten op het laatste seizoen van Game of Thrones. Gelukkig kun je in die periode nog genoeg andere series kijken. Bijvoorbeeld deze Netflix Originals die in januari gaan verschijnen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
HBO onthult exacte releasedatum Game of Thrones seizoen 8 met nieuwe teaser
Sluiten