Redactie
Redactie Netflix 2 jan 2019

Releasedatum en eerste beeld voor 3e seizoen Stranger Things

We hebben afscheid genomen van het jaar 2018 en verwelkomen het jaar 2019 met een grote glimlach. Maar waar we uiteraard nog geen enkel idee hebben wat dit jaar ons allemaal gaat bieden, zijn er bepaalde factoren die al vast staan. Zo geeft Netflix bijvoorbeeld het eerste beeld vrij voor Stranger Things seizoen 3 en komt de streamingdienst met een releasedatum. Dat we het derde seizoen dit jaar gaan zien, is dus nu 100% zeker. 

Releasedatum voor Stranger Things seizoen 3

Dat The Duffer Brothers en Netflix het graag groots aanpakken met Stranger Things is inmiddels wel duidelijk. De serie wordt zoals ieder jaar groots aangekondigd door verschillende teaser trailers. Waar de namen van de afleveringen vaak vrijgegeven worden door middel van tekst, worden deze van Stranger Things voorzien van een hele trailer. Net als dat de releasedatum van het derde seizoen overigens ook groots wordt aangekondigd. Netflix dropt een gehele trailer voor de komst van het nieuwe seizoen.

Stranger Things: Season 3 | Date Announcement [HD] | Netflix

1985 will never be the same. Stranger Things returns for a third season July 4, 2019 on Netflix. Watch Stranger Things on Netflix: https://www.netflix.com/title/80057281 #Netflix #StrangerThings #Season3 SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

Het derde seizoen van Stranger Things is vanaf 4 juli 2019 dus te zien en dat is vrij vroeg. Ondanks het feit dat we in 2018 geen nieuw seizoen kregen, was het tweede seizoen pas vanaf 31 oktober te zien in 2017. Gelukkig voor ons komt daar verandering in en verschijnt het derde seizoen gewoon in de zomer.

In de trailer is overigens meer te zien dan alleen de releasedatum. Zo zien we ook mysterieuze teksten als ‘Wanneer blauw en geel in het westen elkaar ontmoeten’ in de trailer voorkomen. Wat het allemaal betekend weten we niet, maar het lijkt erop alsof iemand Lynx Corp probeert te hacken.

Ook eerste poster

Naast het uitbrengen van de releasedatum komt Netflix ook met een eerste poster voor de serie. Op de poster is viert de cast van Stranger Things het nieuwe jaar met vuurwerk en is ook de releasedatum van seizoen 3 te zien.

Het derde seizoen krijgt van Netflix zo’n acht afleveringen waarvan de titels inmiddels bekend zijn, deze check je hier.

Dit artikel verscheen al eerder bij onze collega’s van WANT.

Reageer op artikel:
Releasedatum en eerste beeld voor 3e seizoen Stranger Things
Sluiten