Release ‘The Sinner’ seizoen 2 bekend + teaser

Het was één van de meest succesvolle series in 2017: The Sinner. Hoewel het verhaal afgerond was, heeft het enorme succes voor een tweede seizoen gezorgd. In Amerika wordt het tweede seizoen in de zomer uitgezonden op USA Network.

Wanneer het vervolgseizoen op Netflix kunnen verwachten, is nog niet bekend. Kenners denken dat dit – net als bij het eerste seizoen – vrij kort na de uitzending van de laatste aflevering zal zijn. Jessica Biel (check hier onze korte ode aan haar), deelde ook de eerste – vrij inspiratieloze – teaser via Twitter. Alles om een buzz te creëren, uiteraard.

Tweede seizoen The Sinner

Op diverse plekken op het web zijn ‘spoilers’ te lezen over vermoedelijke verhaal van seizoen twee. Zo schrijft SpoilerTV het volgende: “In de rook van de Cora Tannetti-zaak wordt detective Harry Ambrose teruggeroepen naar zijn thuisstad in de buurt van New York, waar hij een bizarre misdaad moet oplossen. De dubbele moord van een elfjarige jongen en zijn onverklaarbare motief. Ambrose ontdekt dat er niks vreemds te ontdekken valt aan de jongen, maar stuit wel op een verborgen ‘darkness’ in zijn thuisstad en op de mensen die alles doen om dit geheim te bewaken.”

–> Meer lezen over films en series op Netflix? Check hier ons dossier. <–

Reageer op artikel:
Release ‘The Sinner’ seizoen 2 bekend + teaser
Sluiten