Dit zijn volgens vrouwen de beste manieren om je relatie spannend te houden

Misschien ken je het? Het lijkt wel onmogelijk om in de slaapkamer tot dat romantische moment te komen waarbij de vonken er vanaf springen. Jij wilt te snel en zij is er nog niet klaar voor, of andersom. Er over praten is lastig en doen we daarom liever niet. Toch blijft dat tip nummer één, maar we weten allemaal dat we dit als laatste optie zien. Probeer het daarom eens op deze manier.

Men’s Health heeft aan verschillende vrouwen gevraagd hoe dit nou zit in hun relatie en wat voor tips zij hebben voor anderen die tegen dit probleem aanlopen. Dit is wat ze hadden te zeggen.

Je moet rustig beginnen

Als je zelf al aanvoelt dat je de situatie opjaagt, dan is dat vaak ook zo. Probeer de romantiek zo lang mogelijk vast te houden door bijvoorbeeld een goede zoen, een knuffel of een sensuele massage. Het gaat hier niet alleen om fysiek contact. Het grootste gedeelte is een emotionele connectie met jouw partner. Ben je hier nou echt goed in? Dan zal dit haar doen hunkeren naar meer. Zolang jullie maar in deze romantische state of mind blijven, zal de rest vanzelf gaan.

Muziek

Muziek kan een vurige avond maken of breken. Kom op mannen, Barry White of Marvin Gaye opzetten? Dat kent ze ondertussen wel. Check goed in wat voor moment jullie zitten. Hoe is de sfeer? Als je terugkomt van een romantisch avondje uit, een diner bij kaarslicht bijvoorbeeld. Dan zit je in een warme setting en dat vereist warme muziek. Een song waarbij de beats per minute (BPM) net onder jullie hartslag ligt, doet wonderen. Daarom is romantische slow jazz nog steeds een favoriete smaakmaker.

Steek wat moeite in de relatie

Verras jouw partner met een romantisch diner. Nee, geen duur restaurant – al is dat op zijn tijd natuurlijk prima – maar juist een mooi gerecht die jij zelf maakt. Je laat op deze manier zien dat je moeite doet voor jullie relatie en dat jij haar van tijd tot tijd nog wilt verrassen. Een mooi gedekte tafel, de juiste muziek en natuurlijk schitterende gerechten. Het hoort er allemaal bij. Ze zal ongetwijfeld blij zijn met jouw inzet als ze binnenkomt.

Speels, maar niet ondeugend

De juiste dingen zeggen hebben je ver gebracht. Sterker nog, ze hebben je hier gebracht. Jullie zijn eindelijk comfortabel genoeg voor een beetje dirty talk. Dat is prima, want elkaar een beetje plagen en opzwepen op een speelse manier houdt elke relatie spannend. Let alleen wel goed op of jouw partner daadwerkelijk het type is voor dirty talk? Daarnaast zijn er dingen die je gewoon niet kunt zeggen, dus blijf binnen de gepaste norm. Dit is iets wat je moet aanvoelen, maar dat leer je vanzelf. Begin voorzichtig en ga vanuit daar steeds wat verder. Als ze duidelijk maakt dat je te ver bent gegaan, weet je waar de grens ligt.

Geef haar het gevoel dat ze sexy is

Zeker als je al een tijd bij elkaar bent kan het voorkomen dat je niet elke dag meer evenveel je best doet om er perfect uit te zien. Onthoud, zij denkt hier exact hetzelfde over. Toch kan zelfs het alledaagse ontzettend sexy zijn, en zodra jij dit vindt moet je dat ook gewoon zeggen. Dat zal ze waarderen. Maar om haar eens te verrassen kun je ook eens een sexy setje voor haar kopen. Eentje die aansluit op haar persoonlijkheid en nog veel belangrijker: op haar uiterlijk. Jij voelt je aangetrokken tot haar dus het is prima om van tijd tot tijd te laten zien dat je haar eens wilt bewonderen. Dit kan ook wonderen doen voor jullie relatie. Wie weet doet ze ooit wel hetzelfde voor jou.

Switch it up!

Als laatste tip willen we je meegeven dat het een goed idee is om het juist op een heel ander tijdstip te doen. Neem bijvoorbeeld ‘s ochtends de moeite om een romantisch en intiem moment te creëren. Dat is natuurlijk de ideale start van de dag, en je laat ook meteen zien dat je spontaan kunt zijn. Er kleven trouwens nog veel meer voordelen aan seks in de ochtend. Als je daar meer over wilt lezen klik dan hier.

men's health

Reageer op artikel:
Dit zijn volgens vrouwen de beste manieren om je relatie spannend te houden
Sluiten