Alrik de Jong
Alrik de Jong Human Interest 17 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Reebok sneakers Conor McGregor nu in meerdere kleuren te koop

Eerder schreven we er al over: de Reebok Zig Kinetica x Conor McGregor sneakers, die gelanceerd werden met een geniale reclame. Aanvankelijk kwamen deze schoenen in een gelimiteerde oplage uit, nu zijn ze in meerdere kleuren te koop.

Reebok Zig Kinetica sneakers

De Reebok Zig Kinetica sneakers zijn geïnspireerd op buitenaardse ontdekkingen en de wonderen van onbekende werelden. Het bovenwerk is gemaakt van ademend mesh met een boord van neopreen en strategische, ondersteunende zones voor extra comfort. De demping stuwt je vooruit met veerkrachtig reactievermogen. Opvallende neon kleuraccenten leveren opvallende flair. Het zwarte model model met oranje zool werd in samenwerking met UFC-vechter Conor McGregor gelanceerd en is nu te koop voor 119,95 euro.

reebok zig kinetica, sneakers, Conor McGregor
(Afbeelding: ReebokNL)

Nu in meerdere kleuren

Het model is nu ook verkrijgbaar in andere kleuren dan het zwart-oranje van Conor McGregor. Zo heb je volledig witte, deels witte, rode en metallic zwarte sneakers in de Reebok Zig Kinetica-collectie. Te koop vanaf 119,95 tot 159,59 euro op de Nederlandse website van het sportmerk uit Groot-Brittannië.

(Afbeelding: ReebokNL)
(Afbeelding: ReebokNL)
(Afbeelding: ReebokNL)
reebok zig kinetica, sneakers, Conor McGregor
(Afbeelding: ReebokNL)
Reebok Zig Kinetica, zwart
(Afbeelding: ReebokNL)

De reclame met Conor McGregor

Als we aandacht besteden aan een reclame voor sneakers, dan betekent het dat die de moeite waard is. Wat dat betreft heeft Reebok goed werk afgeleverd met deze video waarin Conor McGregor als actiefiguur op sneakers in een kinderslaapkamer ander speelgoed te lijf gaat. Lees hier meer over de samenwerking tussen de UFC-vechter en het Britse sportmerk.

Ja, zo’n actiefiguur wil je hebben. En dat kan. Het poppetje, gemaakt door de iconische poppenmaker Andy Gent, kwam tegelijk met de lancering van de Conor McGregor x Reebok Zig Kinetica sneakers beschikbaar in een gelimiteerde oplage van 100 stuks. Wellicht al direct uitverkocht, vast nog wel verkrijgbaar op eBay.

Check ook: Nike onthult zeven nieuwe Air Max-modellen voor Air Max Day 2020

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Reebok sneakers Conor McGregor nu in meerdere kleuren te koop
Sluiten