Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 13 jan 2020

Conor McGregor en Reebok lanceren sneakers met geniale reclame

Reebok en UFC-vechter Conor McGregor hebben de krachten gebundeld en lanceren samen de Zig Kinetica sneakers. Inclusief een geniale reclame.

Conor McGregor, de eerste MMA-vechter ooit met UFC-titels in meerdere gewichtsklassen tegelijkertijd, heeft al langer Reebok als sponsor. Zijn eigen lijn is al even verkrijgbaar, maar nieuw is de Zig Kinetica-lijn, met deze zwarte sneakers als absoluut hoogtepunt.

Conor McGregor x Reebok Zig Kinetica sneakers

De Conor McGregor x Reebok Zig Kinetica sneakers zijn ontworpen om zowel in de sportschool als op straat te dragen. De zwarte schoenen met rode zolen en details beschikken over de ZigTek-technologie, die voor het eerst te zien was in de Reebok Zig Pulse uit 2010.

Conor McGregor x Reebok Zig Kinetica sneakers
Geschikt voor zowel de sportschool als op straat (Afbeelding: Reebok)
Conor McGregor x Reebok Zig Kinetica sneakers
Lekker modelletje hoor (Afbeelding: Reebok)

De ZigTek-technologie bestaat uit een driedelig prestatiesysteem:

  • Floatride Fuel: schuim dat zorgt voor dagelijks demping
  • Zig Energy Shell: kanaliseert kinetische energie
  • Zig Energy Bands: een veerachtig systeem in de buitenzool voor meer sprongkracht

“Ik ben helemaal weg van deze schoenen. De grip en stabiliteit zijn geweldig en het voelt alsof mijn voeten een zijn met het materiaal”, aldus de UFC-vechter. De Conor McGregor x Reebok Zig Kinetica sneakers zijn vanaf 21 februari te koop voor een verwachte verkoopprijs van 120 euro. Naast de schoenen bestaat de collectie ook uit T-shirts en andere items.

Geniale reclame met actiefiguur

De sneakers zijn geïntroduceerd met een geniale reclame. Conor McGregor betreedt op zijn Reebok Zig Kinetica sneakers een kinderkamer, verandert in een actiefiguur en neemt het in zijn eentje op tegen alle speelgoedfiguren in de kamer.

Ja, zo’n actiefiguur wil je hebben. En dat kan. Het poppetje, gemaakt door de iconische poppenmaker Andy Gent, komt tegelijk met de lancering van de Conor McGregor x Reebok Zig Kinetica sneakers beschikbaar in een gelimiteerde oplage van 100 stuks. Hou de website van Reebok en de Instagram-pagina van de Ierse vechter in de gaten.

?? Check ook: Conor McGregor vs. Cowboy promo voor UFC 246 is ongekend episch

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Conor McGregor en Reebok lanceren sneakers met geniale reclame
Sluiten