Deze keiharde red band trailer van Kingsman: The Golden Circle moet je gezien hebben!

The Kingsmen are back! Het genootschap van geheime agenten maakte begin 2015 indruk en krijgt dit jaar met The Golden Circle een veelbelovend vervolg. Opnieuw krijgen de Kingsmen het flink voor hun kiezen en roepen daarom de hulp in van hun Amerikaanse bondgenoten: The Statesman.

De toevoeging van de Amerikaanse afdeling geeft de nodige ruimte om nieuwe gezichten te introduceren en die kans wordt niet onbenut gelaten. Zo zien we Jeff Bridges als het hoofd van The Statesmen, Channing Tatum en Pedro Pascal als agenten, Halle Berry als Statesman technicus en tot slot neemt Julianne Moore de rol van badgirl op zich.

Naast de vele nieuwe gezichten is ook de oude cast sterk vertegenwoordigd. Taron Egerton en Mark Strong zijn gewoon weer van de partij en zelfs Colin Firth is terug. Blijkbaar heeft zijn karakter ‘Harry Hart’ het eerste deel toch overleefd.

Een kleurrijke cast is het zeker, maar zoals je in de trailer kunt zien past dit perfect bij de absurditeit van Kingsman. Net als de eerste film heeft ook het tweede deel namelijk die verfrissende kijk op de spionnen wereld die de film zo sterk maakt. Dit is er dus absoluut eentje om naar uit te kijken.

Kingsman: The Golden Circle draait vanaf 21 september in de Nederlandse bioscopen.

Reageer op artikel:
Deze keiharde red band trailer van Kingsman: The Golden Circle moet je gezien hebben!
Sluiten