Ready or Not trailer: studio’s vochten om dit bloederige potje verstoppertje

Fox Searchlight Pictures heeft een intrigerende nieuwe red-band trailer voor je klaar staan, voor de film Ready or Not. Je kunt rekenen op een bloederig stukje nostalgie, want deze horror-thriller brengt verstoppertje op een gruwelijke manier terug.

Ready or Not: horror-thriller maakt indruk?

Ready or Not gaat over een jonge bruid, gespeeld door Samara Weaving. Haar kun je kennen van Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, maar verder heeft ze niet echt grote rollen gehad.

Door haar huwelijk wordt ze onderdeel van de rijke doch excentrieke familie van haar man (Mark O’Brien). Een familie die er een brute traditie op na houdt. Een dodelijk potje verstoppertje, waarin iedereen voor zijn leven moet vechten. Ach, het is weer eens wat anders dan paaseieren zoeken.

De steenrijke familieleden zetten alles op alles om te winnen. Zelfs als het dodelijke gevolgen voor hun naasten heeft. Studio’s hebben gevochten voor het script voor Ready or Not, met biedingen die hoger opliepen dan dat werd verwacht. Nu we de trailer zien, snappen we wel waarom.

Het hele concept is iets wat we nog niet eerder hebben gezien, wat helaas anno 2019 een unicum is in Hollywood. In een jaar waarin iedereen het op safe speelt kunnen we wel een film als Ready or Not gebruiken.

Vooral in het horror-thriller genre. Het is een genre dat echt aan het opleven is, maar de originaliteit is vaak nog ver te zoeken. Ready or Not is geregisseerd door Tyler Gillet en Matt Bettinelli-Oplin en komt in augustus uit.

Dat is trouwens wel nog een twijfelachtig puntje: de cast en crew. Die bestaan namelijk vooral uit kleine namen, die niet echt kaskrakers of sterke films op hun naam hebben staan. Dat is niet erg, iedereen moet ergens beginnen, maar hopelijk kan het eindresultaat een impact maken. Op naar augustus!

Check dan ook even dit: Ultieme cross-over: brute fan-trailer voor Rambo vs Godzilla

READY OR NOT | Red Band Trailer [HD] | FOX Searchlight

READY OR NOT follows a young bride (Samara Weaving) as she joins her new husband’s (Mark O’Brien) rich, eccentric family (Adam Brody, Henry Czerny, Andie MacDowell) in a time-honored tradition that turns into a lethal game with everyone fighting for their survival. Directed by: Matt Bettinelli-Olpin & Tyler Gillett Screenplay by: Guy Busick & R.

Ready or not film trailer
Reageer op artikel:
Ready or Not trailer: studio’s vochten om dit bloederige potje verstoppertje
Sluiten