Jan
Jan Wheels 1 jul 2018

Rat Rod BT1: een meer dan unieke elektrische fiets

Er zijn natuurlijk talloze verschillende elektrische fiets. Zowel nederlandse als buitenlandse fabrikanten trachten een stuk van de markt te veroveren, slechts een enkeling slaagt daarin. Rat Rod is een van de bedrijven die met passie e-bikes bouwen. Bijzonder aan deze e-bike is dat elke fiets een bijzonder verhaal te vertellen heeft over de eigenaar.

Een Rat Rod e-bike is in alle opzichten een bijzondere elektrische fiets. Niet in de laatste plaats vanwege de vormgeving die duidelijk is geïnspireerd op de vormgeving van motoren uit de beginjaren van de vorige eeuw. Dit geeft de e-bike een absoluut unieke look.

Wat daarnaast ook bijzonder is aan de Rat Rod bike is de unieke manier van identificatie via de speciale app. Elke e-bike heeft een uniek nummer wat je zelf kiest bij de bestelling. Via de app herkent de e-bike jou als eigenaar en ben je binnen een afstand van vijf meter, dan zal de e-bike zich ontgrendelen. Om de e-bike nog unieker te maken wordt elk exemplaar met de hand gespoten. Op die manier vertelt de Rat Rod BT1 jouw unieke verhaal.

Bijzondere elektrische fiets

De techniek van deze elektrische fiets

Het technische gedeelte is al net zo bijzonder als de fiets zelf. Kijk zelf maar naar de specificaties:

  • Motor: europa max speed: 25km/u 36V – 26” optie 24” velg
  • Buiten europa max speed: 45 km/u 36V – 26” optie 24”velg
  • Van 250 watt naar 2000 watt output power
  • Voltage range 24V – 72V
  • Batterij: Capaciteit 48V 26Ah
  • Controller: Voltage range 24V – 48V
Bijzondere elektrische fiets
Reageer op artikel:
Rat Rod BT1: een meer dan unieke elektrische fiets
Sluiten