Rapper en keukenprins Action Bronson komt met een kookboek

Rapper Action Bronson staat niet bekend om zijn smaakvolle vocabulaire, maar een smakelijk gerecht klaarmaken kan hij als geen ander. In zijn net zo smaakvol genaamde boek: F*ck That’s Delicious, an annotated guide to Eating Well deelt Bronson heerlijke gerechten die niet alleen ontzettend lekker zijn, maar ook nog gezond – zo beweert Bronson zelf.

Dit boek komt niet zomaar uit de lucht vallen. Action Bronson was voor zijn doorbraak in de muziek chef in een New York’s restaurant. Het 224 pagina dikke monster telt meer dan veertig gerechten, maar staat ook vol met verhalen over reizen tijdens zijn carrière als kok en als rapper.

Het is deels een gedenkschrift over Action Bronson; er staan songteksten in, foto’s en hij doet een ‘boekje open’ over de favoriete gerechten uit zijn jeugd. Kortom, een musthave voor elke keukenprins of Bronson-fan. Hij schreef dit boek samen met food book-schrijver Rachel Wharton.

F*ck That’s Delicious

F*ck That’s Delicious kun je gewoon bestellen bij Bol.com. Het boek is in het Engels geschreven, maar je hoeft niet bang te zijn dat je met een Amerikaans meetstelsel moet werken. Alle gerechten worden uitgelegd in gram en liter. Ideaal toch?

Reageer op artikel:
Rapper en keukenprins Action Bronson komt met een kookboek
Sluiten