Henry van Loon en de makers van New Kids komen met bizarre Videoland serie

Cabaretier Henry van Loon is steeds actiever aan het worden. Zo is hij onder andere te zien in De Luizenmoeder en deed hij mee aan The Roast of Giel Beelen. Hij heeft nu echter ook een geheel eigen serie gekregen die op Videoland is te bekijken.

Random Shit

Alhoewel Henry van Loon al sinds 2003 actief is als cabaretier kwam zijn grote bekendheid pas later. Naast succesvolle theatershows ging hij na een tijdje ook acteren en kreeg zelfs een rol in het succesvolle De Luizenmoeder. Toch was dat niet het hoogtepunt, want van Loon heeft sinds kort ook een eigen show.

In de serie, die letterlijk Random Shit heet, voert de cabaretier zo’n 20 uiteenlopende typetjes op in de meest bizarre sketches. We zien hem onder andere als sociaal onhandige volkszanger, spirituele guru die mannen leert om ”alpha” te zijn en als ridder in een foute parodie op Game of Thrones.

Random Shit | Vanaf 18 april | Officiële trailer

Wat gebeurt er als je Steffen & Flip de volledige vrijheid geeft? #RANDOMSHIT. Vanaf 18 april. ・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・ Een veelbesproken internationale of exclusíeve Nederlandse serie? Een spannende film of lekker tv-programma? Videoland heeft wát je wilt, wánneer je het wilt en wáar je het wilt, voor een vast bedrag per maand.

Tussendoor worden al die sketches vanuit het Videoland hoofdkantoor beoordeeld door een kritische maar wanhopige directeur, gespeeld door Ruben van der Meer. Met daartegenover Henry van Loon zelf die de absurde filmpjes tevergeefs probeert te verdedigen.

New Kids

De afleveringen zijn mede geschreven en geregisseerd door Steffen & Flip, bekend van de New Kids sketches. Je kunt daarom ook hoop absurde en politiek incorrecte humor verwachten. Mensen die snel beledigd zijn kunnen dus maar beter bij deze serie wegblijven.

Naast de vele rollen voor Henry van Loon ga je ook onder andere Theo Maassen, Dennis Weening en zelfs John van den Heuvel voorbij zien komen. Je hoeft er dus niet bang te zijn dat je echt alleen maar naar het hoofd van de Brabantse cabaretier hoeft te kijken.

Alle zes afleveringen van Random shit zijn vanaf nu te zien op Videoland. Daarnaast staan er nog meer interessant series en cabaretshows op de dienst. Lees hier meer over het Videoland aanbod.

Reageer op artikel:
Henry van Loon en de makers van New Kids komen met bizarre Videoland serie
Sluiten