Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 28 feb 2019

Kersverse Oscar-winnaar wordt nieuwe bad guy in James Bond 25

Afgelopen weekend werden de Oscars uitgereikt en zoals verwacht, was Bohemian Rhapsody één van de grote winnaars. De film over het leven van Queen frontman Freddie Mercury werd bij de release goed ontvangen door het publiek en viel ook bij de jury van de Oscars goed in de smaak. Het beeldje voor beste film zat er net niet in, maar die voor beste acteur werd wel binnengehaald.

Volkomen terecht, want het is niet gemakkelijk om Freddie Mercury te spelen. De legendarische artiest is een bijzondere en uniek man. In zijn schoenen staan is niet gemakkelijk, maar Rami Malek deed dat uitstekend. Het kwam dan ook niet als een verrassing dat hij na de Golden Globe ook de Oscar voor beste acteur in ontvangst mocht nemen.

Van Freddie Mercury naar Bond villain

Dat is afgerond en het is dus weer tijd voor een nieuwe rol. Dat gaat mogelijk een hele interessante worden, want volgens welingelichte bronnen is de 37-jarig acteur bijna rond met de makers van James Bond. Rami Malek zou de rol van bad guy aangeboden hebben gekregen in de nieuwe James Bond film die in april 2020 moet gaan verschijnen. Dit is de laatste keer dat Daniel Craig komt opdraven als 007 en daarin moet hij het dus mogelijk gaan opnemen tegen Rami Malek.

Helemaal als een verrassing komt dat niet, want Malek werd al eerder in verband gebracht met de 25ste Bond film. Toen leek deze rol niet te passen in het opnameschema van het nieuwe seizoen van Mr. Robot. Dat probleem schijnt opgelost te zijn en natuurlijk speelt het ook een rol dat hij nu een Oscar-winnaar is. Wie Rami Malek precies gaat spelen is nog niet bekend, maar hij staat in ieder geval niet aan de kant van 007.

Daniel Craig vs. Rami Malek

Rami Malek past uitstekend in het rijtje met Bond villains. Deze zijn namelijk niet groot en sterk, maar gebruiken juist hun hersenen om de macht te grijpen. De kersverse Oscar-winnaar lijkt daar wat ons betreft uitermate geschikt voor. Net als zijn voorganger die mogelijk ook gaat terugkeren in de laatste James Bond film van Daniel Craig.

Rami Malek’s Oscars 2019 Acceptance Speech for Best Actor

Watch Rami Malek’s Oscar 2019 acceptance speech for Actor in a Leading Role for his portrayal of Freddie Mercury in BOHEMIAN RHAPSODY. Malek, who won a Golden Globe earlier this year for his performance in the film, now joins the ranks of Hollywood’s elite with his first Oscar win.

Titel James Bond 25 onthuld

Eerder deze week werd namelijk de titel van James Bond 25 bekendgemaakt en die lijkt te hinten naar de terugkeer van een oude bekende. Benieuwd wat de titel is en om welke bad guy het gaat? Klik dan hier.

Wil je voelen hoe het is om 007 te zijn? Dan moet je hier klikken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Complex

Reageer op artikel:
Kersverse Oscar-winnaar wordt nieuwe bad guy in James Bond 25
Sluiten