Officiële trailer Rambo V: Last Blood is heerlijk ‘over the top’

De slimmeriken onder ons hebben er al via een bootleg-video een glimp van kunnen opvangen: de nieuwe film over ultraheld John Rambo. Tijdens de presentatie van de film in Cannes is een bezoeker erin geslaagd om zijn smartphone in de lucht te houden en opnames te maken. Die bootleg trailer was korte tijd zichtbaar op YouTube, maar werd weer snel verwijderd. Nu is er eindelijk de officiële trailer van Rambo V: Last Blood. Met Sylvester Stallone als John Rambo.

Officiële trailer: Rambo V: Last Blood

De trailer van wat waarschijnlijk de allerlaatste Rambo-film wordt, is vrijgegeven door Dutch FilmWorks en is voorzien van Nederlandse ondertiteling. Uiteraard zien we de legendarische Sylvester Stallone als John Rambo. De held is uiteraard op leeftijd (71 jaar) en kan terugkijken op een indrukwekkende carrière.

Rambo V: Last Blood teaser (2019) | 19 september in de bioscoop

De Rambo V: Last Blood teaser kun je nu hier bekijken! Deze zomer zal de film in de bioscoop te zien zijn! Stallone is terug als John Rambo! In het laatste deel van zijn iconische Rambo franchise neemt hij het op tegen een Mexicaans kartel.

John Rambo met pensioen

John Rambo is in Last Blood inmiddels met pensioen en slijt zijn dagen op zijn ranch in Amerika. Zijn voormalige huisvriendin en vastgoedmakelaar Maria (Adriana Barraza) vertelt dat zijn dochter is ontvoerd. Het Mexicaans drugskartel onder leiding van Hugo Martinez (Sergio Peris-Mencheta) is verantwoordelijk voor de laffe daad. Tegen wil en dank komt Rambo terecht in een wereld vol geweld waarin de sekshandel welig tiert. Samen met Carmen Delgado (Paz Vega), een journaliste wiens halfzus ook is ontvoerd, gaat hij de strijd aan met de Mexicaanse criminelen. Rambo zal alles uit de kast moeten halen om de slachtoffers veilig thuis te brengen.

Regisseur Adrian Grunberg (How I Spent My Summer Vacation) heeft met Rambo V: Last Blood een meesterlijke film afgeleverd. Dat zeggen we, omdat iedere film met Sylvester Stallone meesterlijk is, hoe slecht hij ook mag zijn. Vanaf 19 september kan de verrichtingen van Rambo in de bioscoop gaan bekijken.

Wist je dat Sylvester Stallone een groot aandeel heeft in de UFC? Lees hier meer.

Reageer op artikel:
Officiële trailer Rambo V: Last Blood is heerlijk ‘over the top’
Sluiten