Jelle van Es
Jelle van Es Films & Series 12 november 2017

Rainbow Six Siege is vanaf nu gratis te spelen

Eén van de fijnste shooters van dit moment is nog altijd Rainbow Six Siege. Het is een titel die een paar jaar geleden is uitgekomen, maar dagelijks nog door vele gamers wordt gespeeld. Het is de ideale game om samen met vrienden te spelen en via een bepaalde tactiek de vijanden te overrompelen.

Mocht je Rainbow Six Siege nog niet gespeeld hebben, dan hebben we goed nieuws. De game is vanaf nu tot en met 19 november voor iedereen gratis te spelen. Daarbij maakt het niet uit of je de game op de PlayStation 4, Xbox One of pc speelt. Als je een spelcomputer of pc met internet hebt, kun je hem binnen halen en er mee los gaan. Het beste doe je dat samen met vrienden en vorm je een squad. Rainbow Six Siege is namelijk een game waarbij goed samenwerken belangrijker is dan als een kip zonder kop rond te rennen. Elke kamer die je betreedt kan voorzien zijn van een val of onderdeel zijn van een plan van de tegenstanders om jou te tackelen.

Mocht je besluiten om na het gratis weekend verder te gaan, dan is het goed om te weten dat je gemaakte voortgang gewoon meegaat. Je hoeft dan dus niet opnieuw te beginnen. Ook ben je dan helemaal klaar voor de nieuwe contentupdate van de game: Operation White Noise. Deze uitbreiding brengt een nieuwe map en drie nieuwe operators om mee te spelen. Deze update gaat op 20 november op de Technical Test Server draaien, om daarna ook openbaar te gaan. Wil je meer weten over dit gratis weekend? Bezoek dan deze handige pagina.

Rainbow Six Siege giveaway

Om dit gratis weekend te vieren, hebben we ook nog iets extra’s. Van onze vrienden van Ubisoft mogen we namelijk een mooi pakket weggeven. Dit bestaat uit drie Chibi-personages uit het Rainbow Six-universum. De onderstaande afbeelding geeft je daarbij een goed idee.

Wil je hier kans opmaken? Stuur dan een mail naar [email protected], waarbij je aangeeft deze game te willen winnen. laat daarbij ook even je adresgegevens achter, zodat we de prijzen op kunnen sturen. Succes!

Reageer op artikel:
Rainbow Six Siege is vanaf nu gratis te spelen
Sluiten