Op deze dag verschijnt F1 2018 en kun jij je innerlijke Max Verstappen loslaten

Het F1-seizoen kent inmiddels al vijf races, waarbij we een mooie strijd zagen tussen Hamilton en Vettel. Ook Red Bull Racing wist met Ricciardo een overwinning binnen te slepen en afgelopen weekend pakte Max Verstappen zijn eerste podiumplaats in Spanje. Kortom, een seizoen om van te smullen. En in augustus kun je dat seizoen keer op keer herbeleven. Dan verschijnt namelijk de game F1 2018.

F1 2018 werd gisteren aangekondigd en moet op 24 augustus verschijnen. In dat weekend wordt de GP van België op het legendarische van Spa-Francorchamps gereden. De game verschijnt dan op de Xbox One, de PlayStation 4 en de pc. De Nintendo Switch lijkt dus over te worden geslagen.

Race als Verstappen in F1 2018

Het nieuws bestaat voornamelijk uit het feit dat de game komt en dat hij een releasedatum heeft. Op het logo na zijn er nog geen afbeeldingen van de game vrijgegeven. Vanuit het persbericht moeten we gaan geloven dat de game de moeite waard wordt, maar dat is logisch. Je zou als uitgever niet gaan zeggen dat jouw game complete bagger wordt. Uiteraard bevat de game F1 2018 alle teams, circuits en coureurs uit het huidige seizoen. Dat betekent dus dat je in de game ook kunt rijden over het Franse circuit van Paul Ricard (waar we onlangs de Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio hebben getest) en ook is het Duitse Hockenheim deze keer weer van de partij.

F1 2018

Qua gameplay kun je onder andere losgaan met de carrièremodus, die volgens de maker uitgebreider dan ooit is, en komt er een functie terug die afwezig was. Geen idee wat we daar van moeten verwachten. Ook komen historische F1-wagens terug, maar ook daar kunnen we nu nog niks bij voorstellen. Kortom, de aankondiging van F1 2018 levert vooral veel vragen op. Vragen die hopelijk snel beantwoordt gaan worden met het tonen van de eerste beelden van de game. Tot die tijd moeten we het doen met F1 2017 waarvan je hier de review kunt lezen.

Reageer op artikel:
Op deze dag verschijnt F1 2018 en kun jij je innerlijke Max Verstappen loslaten
Sluiten