Pim Jansen
Pim Jansen Netflix 7 feb 2019

Netflix haalt met Quicksand spannende serie binnen van The Bridge schrijfster

Als je helemaal gek bent op thrillers en detectiveseries, dan zit je goed bij Netflix. De streamingdienst bulkt van de Scandinavische misdaadseries met als absoluut hoogtepunt The Bridge. Die serie kwam onlangs ten einde en dus is het tijd voor een nieuwe binge-verslaving. Gelukkig hoeft je daar niet lang naar te zoeken, want Netflix komt binnenkort met een nieuwe serie van de schrijfster van The Bridge

Nieuwe Zweedse Netflix Original

Quicksand is de titel van de nieuwe Zweedse serie waarin Maja Norberg centraal staat. De scholiere leidt een rustig leventje en geniet van haar tiener bestaan. Veel meer dan wat je kan verwachten van een tiener gebeurt er niet. Afgezien van de normale hoeveelheid tienerdrama is haar leven eigenlijk behoorlijk ‘boring’. Dat gaat snel veranderen als ze plotseling wordt beschuldigd van moord naar aanleiding van een tragisch incident op haar school.

Een eenvoudig leven verandert in een dag

Het eenvoudige en bij vlagen simpele leven wordt door de beschuldiging flink opgeschut. De kijker wordt langzaamaan alles voorgeschoteld wat belangrijk kan zijn. Details over alles wat die bewuste dag is voorgevallen komen langzaam boven drijven. Zo komt haar relatie met Sebastian Fagerman in een ander daglicht te staan en krijgen we een heel scala aan details voorgeschoteld over het disfunctionele gezinsleven van hem.

Quicksand: Season 1 | Teaser [HD] | Netflix

Introducing the new Netflix Original Series Quicksand. Based on the best-selling novel. Streaming from 5th April. SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

Meesterlijk geschreven

De hoeveelheid vragen nemen toe en voor je het goed en wel beseft is het steeds moeilijker om het bij één enkele aflevering te houden. Met de hoeveelheid informatie die je als kijker krijgt voorgeschoteld, voel je je direct betrokken op de vragen te beantwoorden. Bestseller-auteur Malin Persson Giolito weet op meesterlijke wijze langzaam alle vragen te beantwoorden. Het moet dus gek lopen wil deze serie niet net zo succesvol worden als The Bridge.

Eerste seizoen is vanaf 5 april beschikbaar

De eerste beelden zijn al vrijgegeven, maar de echte liefhebber zal nog even geduld moeten opbrengen. Op 5 april zal het eerste seizoen beschikbaar zijn. De rol van Maja wordt gespeeld door de Zweedse actrice Hanna Ardéhn. Sebastian Fagerman is een rol van Felix Sandman.

Want

Reageer op artikel:
Netflix haalt met Quicksand spannende serie binnen van The Bridge schrijfster
Sluiten