Quentin Tarantino wil voor zijn pensioen nog een Star Trek remake maken

De releasedatum van Once Upon a Time in Hollywood komt steeds dichterbij. Volgens Quentin Tarantino is dit zijn nieuwe meesterwerk en ook de gelukkige journalisten die de film al gezien hebben, zijn laaiend enthousiast. De vraag is alleen: wat nu? Wat ga je doen nadat je magnus opum voltooid is? Quentin Tarantino heeft beloofd dat hij na tien films met pensioen zou gaan, dus we hebben er nog eentje tegoed. Tijd voor een episch slotstuk en dat zou wel eens een Star Trek film kunnen gaan worden.

Quentin Tarantino is niet de eerste regisseur waar je aan denkt bij een nieuwe Star Trek film. Toch denkt de man achter Pulp Fiction daar zelf heel anders over. Eind 2017 liet hij al weten dat Star Trek hoog op zijn lijstje staat. Zijn plan was om zelf het script te schrijven en de film te regisseren, en om J.J. Abrams in te schakelen als producer. Een goede keuze, want Abrams regisseerde in 2009 en 2013 zelf ook al twee Star Trek films die goed ontvangen werden.

Quentin Tarantino zoekt loophol voor Star Trek film

Eigenlijk is het dus een heel goed idee en daarom kan Quentin Tarantino het ook niet loslaten. In een interview met Cinema Blend liet hij weten dat Star Trek nog steeds hoog op zijn lijstje staat. Dit zou dan zijn tiende film worden en kan hij daarna met pensioen. Althans, dat is wat iedereen verwacht, maar Tarantino heeft nog meer goed nieuws voor de fans. Star Trek telt mogelijk niet mee in zijn tien-films-regel, dus we kunnen misschien nog een film verwachten van de legendarische filmmaker.

ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD – Official Trailer (HD)

“In this town, it can all change…like that.” Watch the new #OnceUponATimeInHollywood trailer – in theaters July 26. https://www.OnceUponATimeInHollywood.movie/?hs308=youtubeorg Follow Us On Social: https://www.facebook.com/OnceInHollywood https://www.twitter.com/OnceInHollywood https://www.instagram.com/OnceInHollywood Subscribe to Sony Pictures for exclusive content: http://bit.ly/SonyPicsSubscribe Quentin Tarantino’s ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD visits 1969 Los Angeles, where everything is changing, as TV star Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) and his longtime stunt double Cliff Booth (Brad Pitt) make their way around an industry they hardly recognize anymore.

In het interview liet Quentin Tarantino weten dat hij zijn carrière het liefste zou willen afsluiten met een originele eigen film. Dat is Star Trek natuurlijk niet en daarom moet hij, zoals hij zelf zegt, op zoek naar een loophole in zijn eigen regel. Laten we hopen dat hij deze gaat vinden, want want ons betreft mag Tarantino zijn pensioen voorlopig nog wel even uitstellen.

Releasedatum Once Upon a Time in Hollywood

We krijgen in de toekomst dus mogelijk nog twee Tarantino films om naar uit te kijken, maar laten we ons eerste richten op wat zeker is. Dat is natuurlijk Once Upon a Time in Hollywood. De nieuwe kaskraker met één van de beste casts ooit. Deze zal vanaf 15 augustus draaien in de Nederlandse bioscopen. Benieuwd waar de negende Tarantino film over gaat en waarom je deze niet mag missen? Klik dan hier.

maxim

Reageer op artikel:
Quentin Tarantino wil voor zijn pensioen nog een Star Trek remake maken
Sluiten