Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 30 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Verveling slaat toe: modellen in quarantaine bieden troost

Ook modellen zitten wereldwijd in quarantaine en bij hen slaat de verveling overduidelijk toe. Dat heeft dan weer een positieve uitwerking, als we eerlijk mogen zijn. Van Bella Hadid tot Olivia Culpo, ze kleden zich uit en delen de beelden.

Iedereen heeft zo zijn eigen manier om thuis in quarantaine zitten draaglijk te maken. Muzikanten delen intieme huiskamerconcerten, cartoonisten delen briljante cartoons en modellen als Bella Hadid en Emily Ratajkowski kleden zich uit.

Bella Hadid topless in quarantaine

Een van bekendste thuiszitters onder de modellen is Bella Hadid. Zij vertelt de wereld samen met haar burrito dat je thuis moet blijven. Topless, zodat de foto- en videoboodschap wijd verspreid wordt. Slim. Daarnaast heeft ze ook nog een tuin en tipt ze haar volgers hoe je nog een beetje extra vitamine D kunt absorberen. Nobel.

Emily Ratajkowski kleedt zich thuis helemaal uit

Ook Emily Ratajkowski zit in quarantaine. Dat doet ze zonder kleren. En eerlijk is eerlijk: waarom zou je het ook eigenlijk mét kleren doen?

Elsa Hosk zit thuis in lingerie

Het Zweedse model Elsa Hosk, vooral bekend als Victoria’s Angel uit de tijd van Doutzen Kroes en later ook Bella Hadid, zit thuis in lingerie te wachten op het einde van de coronacrisis.

Sommer Ray

Bij Sommer Ray is de verveling écht toegeslagen. Zij deelt uitgeklede versies van haar thuis-workouts en duwt haar sportauto voor haar huis een stukje vooruit.

Olivia Culpo

Olivia Culpo, vorig jaar door Maxim uitgeroepen tot ‘s werelds meest sexy vrouw, heeft tijdens haar quarantaine genoeg aan wat linnen.

Rosalía

Voor de Spaanse zangeres (en tevens model) Rosalía geldt hetzelfde als Olivia Culpo.

Anastasia Karanikolaou kookt in lingerie

En dan heb je nog Anastasia Karanikolaou, die haar volgers tijdens haar quarantaine vertelt dat social distancing belangrijk is. Dus kookt ze in lingerie. We zouden zeggen: kijk alsjeblieft uit met die oliespetters.

Julia Rose

Julia Rose gaat op haar beurt weer in op de vitamine D-tip van Bella Hadid.

Rosie Huntington-Whiteley

Ha, we zien een trend.

Check hier: Bella Hadid in Vogue Korea is een uiting van hogere kunst

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Verveling slaat toe: modellen in quarantaine bieden troost
Sluiten