Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 21 okt 2020
Leestijd: 1 minuut

Puma lanceert nieuwe RS-Fast sneakers met Instagram-game

Puma heeft een nieuwe drop van de RS-Fast sneakers gelanceerd, inclusief een nieuwe Instagram-game. Alles staat in het teken van snelheid.

De RS-familie is ontstaan in de jaren 80, toen PUMA zijn eerste hardloopschoenen met de cushioning technology ‘Running System’ introduceerde. De laatste jaren heeft het Duitse sportmerk de familie nieuw leven ingeblazen. Verpakt in lifestyle-sneakers, maar met het comfort van hardloopschoenen. Check de nieuwe herfstdrop.

Nieuwe Puma RS-Fast sneakers

De herfstdrop bestaat voor heren uit drie nieuwe kleurcombinaties van de Puma RS-Fast sneakers. Je hebt keuze uit wit met zwarte details, zwart met witte details en wit met rode en zwarte details. Laatstgenoemde is onze persoonlijke favoriet.

puma rs fast, sneakers, instagram game
(Afbeelding: Sneaker District)
(Afbeelding: Sneaker District)
(Afbeelding: Sneaker District)

De nieuwe versies van Puma RS-Fast zijn met 109,95 euro scherp geprijsd. Je koopt de sneakers onder meer bij Sneaker District, The Athlete’s Foot, Bijenkorf en via de website van het Duitse sportmerk zelf.

Customized Instagram-game

Om de launch van de ‘snelle’ RS-Fast sneakers te vieren, creëerde PUMA een customized racing game voor Instagram. De game is gemakkelijk te spelen via de Instagram-pagina van PUMA. Open op de pagina de game filter ‘RS-Fast Racer’ (via de smiley met twee plusjes) en stuur met je hoofd.

Doel van de game is zo ver mogelijk racen zonder te crashen. Je kunt vrienden uitdagen en kijken wie de baas van het circuit is.

👟 Check ook: Deze schoenen zijn gemaakt van appels

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Puma lanceert nieuwe RS-Fast sneakers met Instagram-game
Sluiten