Redactie
Redactie Life 3 nov 2018

Gents-avond: proef de nieuwe cocktails in Pulitzer’s Bar, de stijlvolste bar van Amsterdam

Wil je een avond doorbrengen in de meest stijlvolle bar van Amsterdam? Breng dan een bezoek aan Pulitzer’s Bar. We hebben hebben daar onlangs de nieuwe cocktailkaart ontdekt en stimuleren je om hetzelfde te doen. Een gents-avond in optima forma.

De nieuwe cocktailreeks is geïnspireerd op het legendarische leven van Pulitzerprijswinnaar Ernest Hemingway. De link met het hotel mag duidelijk zijn. Met de nieuwe cocktailcollectie neemt de bar je mee van Italiaanse aperitieven tot vergeten cocktailklassiekers en zomerse Cubaanse cocktails.

Cocktails Pulitzer hotel

Cocktails bij Pulitzer’s Bar geïnspireerd op Ernest Hemingway

De tijd die Ernest Hemingway heeft doorgebracht in Italië tijdens de Eerste Wereld Oorlog, de glamoureuze nachten in Parijs in de jaren ’20, en zijn verblijf in Cuba waar zijn wellicht meest beroemde novelle “The Old Man and the Sea” (met een Pulitzerprijs voor fictie bekroond) vandaan komt, alles komt aan bod in het nieuwe menu van de welbekende hotelbar.

Het cocktailmenu is opgedeeld in drie categorieën vanuit de verhalen en plaatsen die Hemingway heeft bezocht. De eerste categorie – “A Farewell to Arms” – bestaat uit drankjes met een laag alcoholpercentage en hebben een Italiaans aperitief karakter. 

Cocktails Pulitzer hotel

“The Lost Generation” categorie wordt gekenmerkt door populaire cocktails, sterke dranken en vergeten cocktailklassiekers uit Parijs tijdens de jaren ’20. De laatste categorie – “The Old Man and the Sea” – staat in het teken van Cubaanse dranken en de drankjes die Hemingway met cocktailicoon Charles H. Baker dronk tijdens hun avonturen in Havana. Een selectie van de cocktails vind je hieronder. Ga die cocktails proeven, want ze zijn heerlijk weten we uit ervaring. 

Cocktails Pulitzer hotel Cocktails Pulitzer hotel Cocktails Pulitzer hotel Cocktails Pulitzer hotel Cocktails Pulitzer hotel Cocktails Pulitzer hotel Cocktails Pulitzer hotel Cocktails Pulitzer hotel Cocktails Pulitzer hotel Cocktails Pulitzer hotel Cocktails Pulitzer hotel Cocktails Pulitzer hotel Cocktails Pulitzer hotel Cocktails Pulitzer hotel
Reageer op artikel:
Gents-avond: proef de nieuwe cocktails in Pulitzer’s Bar, de stijlvolste bar van Amsterdam
Sluiten