The Prologue is de nieuwe thuishaven voor de sportieve fietser

The Prologue is het nieuwe online wielerplatform voor de sportieve man (of vrouw) die niet vies is van kilometers afleggen op een racefiets. Deze lifestyle-site biedt informatie en inspiratie aan sportieve fietsers, jong of oud, beginner of gevorderd. 

Of je nu elk weekend over de heuvels van Limburg fietst of slechts één keer op een racefiets hebt gezeten; de redacteuren van The Prologue weten wat jij leuk vindt. Het online wielerplatform richt zich niet op alleen de wielrenfanaten, want ook de beginnende fietser moet zich hier welkom voelen. Daarom vind je op de site alles over voeding, trainingen, gear en nog véél meer. Hieronder vind je pijlers van dit online magazine en wat je kunt verwachten.

Riding Life

Geniet je net zoveel van inspirerende verhalen van medefietsers als van een lange toer door de Pyreneeën? Dan ben je bij deze pijler aan het juiste adres. Nieuwe sportieve fietsers doen in toffe columns hun verhalen over hun eerste rit. Je vindt hier eigenlijk alles achter de wielrensport. Het is meer dan een hobby, het is ook niet enkel topsport. Het is voor velen een levensstijl en The Prologue kent deze mensen.

Races

De wedstrijden spelen uiteraard een grote rol. The Prologue volgt de wedstrijdkalender op de voet, maar schuwt ook de diepte niet. Je vindt hier exclusieve interviews met de legendes op fietsen met een gebogen stuur. Wil jij weten hoe Tom Dumoulin een jaar later over zijn deelname aan de Giro d’Italia terugdenkt? Ook dat kunnen de redacteuren van The Prologue je vertellen.

Tom Dumoulin, team sunweb The Prologue

Training

Het platform was niet compleet zonder een diepgaande sectie met doeltreffende trainingen en dieettips. Als jij graag op een racefiets zit, moet je hier absoluut verder lezen. The Prologue heeft een breed publiek, dus daar horen de meest uiteenlopende trainingsschema’s en voedingstips bij. Wil jij het maximale uit jezelf en je fiets halen? Dan zit je hier wederom goed.

Gear

Tot slot, een sportieve fietser rijdt nog beter met de juiste gear. Denk niet alleen aan een racefiets of nieuwe kleding, maar ook aan toffe gadgets. Zo lees je bijvoorbeeld over de Peugeot ONYX Superbike. Dit zijn de artikelen die je wellicht niet verwacht op een wielerplatform, maar die wel een podium verdienen. Juist dit is de kracht van The Prologue.

The Prologue, voor iedereen

Het is niet gelogen dat The Prologue voor iedereen is. En met ‘iedereen’ bedoelen zij ook echt iedereen, de verhalen zijn zowel in het Nederlands als Engels geschreven (en binnenkort ook in het Duits). Ben jij vaak op je racefiets te vinden? Maak je volgende rit dan nog beter en check The Prologue.

 

In samenwerking met Sunweb

Reageer op artikel:
The Prologue is de nieuwe thuishaven voor de sportieve fietser
Sluiten