Project Power: de hardste superheldenfilm van 2020 staat nu op Netflix

In de meeste films is een superheld worden niet eenvoudig. Je moet je laten bijten door een radioactieve spin, een ongeluk krijgen met gammastraling of je opgeven voor een gevaarlijke experiment. Niet heel prettig allemaal. Gelukkig is het in de nieuwe Netflix film Project Power een stuk eenvoudiger. Daar slik je namelijk gewoon een pilletje.

In de Netflix film Project Power worden we meegenomen naar New Orleans. De Amerikaanse stad wordt geteisterd door een nieuwe drug genaamd ‘Power.’ Net als bestaande drugs geeft Power je het gevoel dat je iedereen aankunt. Een belangrijk verschil is dat je dit dankzij Power ook daadwerkelijk kan. Wanneer je deze pil neemt krijg je vijf minuten lang superkrachten.

Heftig pilletje

Welke kracht je krijgt is per persoon verschillend. De één kan opeens met vuurballen gooien en een ander wordt onzichtbaar of kogelwerend. Een heftig pilletje die een flinke impact heeft op de stad. Vooral wanneer Power in het misdaadcircuit terechtkomt. Daarom volgen we in de Netflix film Project Power een door Joseph Gordon-Levitt gespeeld agent die de straten wil schoonvegen.

Dat hoeft hij gelukkig niet alleen te doen. Aan zijn zijde vindt hij een jonge dealer (Dominique Fishback) en een door Jamie Foxx gespeelde oorlogsveteraan met een persoonlijke vendetta. Met z’n drieën nemen ze het op tegen de pill-popping criminelen van New Orleans. En zoals je in bovenstaande trailer kunt zien, wordt dat een keiharde strijd.

Project Power op Netflix

Om erachter te komen wie deze strijd gaat winnen, kun je nu naar Netflix. Project Power staat namelijk vanaf vandaag op de streamingdienst. Heb je de film al gezien en zoek je een toffe nieuwe serie om te bingen? Klik dan snel hier. We hebben namelijk de beste series van 2020 tot nu toe voor je op een rij gezet. Je hoeft je dus zeker niet te vervelen dit weekend.

Reageer op artikel:
Project Power: de hardste superheldenfilm van 2020 staat nu op Netflix
Sluiten