‘The Prodigy’ is de nieuwe horrorhit die binnenkort in de bioscopen draait

Op het gebied van films hebben we, zoals het er nu naar uitziet, niets te klagen het komende jaar. Zo zullen meesterwerken als Avengers: Endgame, The Lion King en Hellboy verschijnen. Echter valt er op het gebied van horror ook nog wel genoeg te verwachten. Zo verschijnt op 8 februari een nieuw meesterwerk van de producent van The Exorcism of Emily Rose. En om de hype flink omhoog te helpen is de eerste trailer voor The Prodigy, zoals de film heet, eindelijk online gezet. 

Eerste trailer The Prodigy

Begin volgende maand kunnen we ons opmaken voor de eerste grote Horrorfilm van 2019. Demonische activiteiten vliegen je om de oren in Nicholas McCarthy’s The Prodigy. De grote man achter het succesvolle The Exorcism of Emily Rose is terug en weet de hype rondom zijn nieuwe film flink omhoog te helpen. Zeker nu Jackson Robert Scott, Georgie uit IT (2017), de hoofdrol heeft te pakken in deze horror-thriller.

Orion Pictures deelt vandaag de eerste echte trailer van de film, die je de stuipen op het lijf jaagt. Jackson Robert Scott vertolkt de rol van Miles: een veelbelovend jong genie die overduidelijk geteisterd wordt door demonische activiteiten. Zijn moeder (gespeeld door Taylor Schilling) probeert haar kind te helpen, maar is binnen no-time doodsbang voor haar eigen zoon. In de trailer maken we kennis met het kind, zijn moeder en de problemen die de demonen met zich meebrengen.

Een film die gemaakt moest worden

In een interview met Entertainment Weekly uit regisseur Nicholas McCarthy zijn enthousiasme voor The Prodigy. Na het lezen van het script was het al vrij duidelijk dat dit geen film was die best vet kon worden, maar er eentje was die simpelweg gemaakt moest worden.

“Na het lezen van het script ging ik van: ‘oh, dat wordt een aardige film’ naar ‘dit is een film die echt gemaakt moet worden.”

Na het zien van bovenstaande trailer kunnen we ons daar zeker in vinden. Net als het feit dat McCarthy van mening is dat The Prodigy een nieuw hoofdstuk is in het ‘evil kid’ subgenre.

“Dit is een zeer interessante, enge en compleet gestoorde variatie op het genre”

The Prodigy is vanaf 8 februari 2019 te zien in de bioscoop.

Reageer op artikel:
‘The Prodigy’ is de nieuwe horrorhit die binnenkort in de bioscopen draait
Sluiten