Max Verstappen in 2020 zien racen door de duinen van Zandvoort? Dit gaat het je kosten

In 2020 is het dan eindelijk zover. Na 35 jaar weg te zijn geweest, is het Circuit van Zandvoort eindelijk weer te vinden op de Formule 1 kalender. Sinds het debuut van Max Verstappen leeft de Koningsklasse weer in ons land. De Verstappen fans hunkeren naar een thuisrace en die gaat er nu echt komen. Als liefhebber mag je de Dutch GP 2020 absoluut niet missen en nu is duidelijk wat je dat gaat kosten. De officiële prijzen zijn namelijk bekend.

De Formule 1 behoorlijk prijzig. Voor de meeste races betaal je al snel meer dan voor een seizoenskaart van de gemiddelde Eredivisieclub. De Dutch Grand Prix in eigen land is daarop geen uitzondering. De officiële prijzen voor het raceweekend in de duinen van Zandvoort zijn namelijk niet mis. De goedkoopste optie om de race te zien valt gelukkig mee. Om op een duin te staan, moet je 140 euro neerleggen. Ook de kwalificatie op zaterdag zien? Dan ben je nog eens 30 euro extra kwijt.

Hoeveel kost een kaartje voor de Dutch GP op Zandvoort?

Vanaf daar lopen de prijzen snel op. Wil je alle vrije trainingen, de kwalificatie en de race zien vanaf een mooie plek? Dan ben je al snel tussen 300 en 400 euro kwijt. Kan het je niet schelen en wil je dit unieke evenement in Zandvoort vanaf de hoofdtribune meemaken? Dan ben je voor de zaterdag en zondag een kleine 600 euro kwijt. Niet goedkoop, maar dan zit je natuurlijk wel bovenop de actie. In onderstaande afbeelding vind je alle prijzen op een rijtje (onleesbaar? Klik/tap dan op de afbeelding).

Prijslijst Dutch GP Grand Prix Zandvoort
Circuit Dutch GP Grand Prix Zandvoort

Nederland of België?

Twijfel je nog of je volgend jaar voor Zandvoort of Spa Francorchamps gaat? Dan gaat de prijs waarschijnlijk niet de doorslag geven. De kaarten voor de Formule 1 Grand Prix van België zijn namelijk ongeveer even duur. Ook daar kosten de staanplaatsen voor de race op zondag 140 euro en lopen op tot 600 euro voor de tribune op het rechte stuk.

Max Verstappen aanmoedigen?

Wil je Max Verstappen door de duinen van Zandvoort zien scheuren en vind je de prijzen te doen? Klik dan hier om te ontdekken hoe je kaarten kunt bestellen.

Racingnews365

Reageer op artikel:
Max Verstappen in 2020 zien racen door de duinen van Zandvoort? Dit gaat het je kosten
Sluiten