Jelle van Es
Jelle van Es Films & Series 7 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Win première tickets voor Once Upon a Time in Hollywood

Een tijdje geleden hadden we al een prijsvraag waarbij we de gewone vrijkaarten weggaven voor de film Once Upon a Time in Hollywood. En dat hebben we geweten ook. We werden massaal gemaild, waardoor we het idee kregen dat de film perfect aansloot bij onze doelgroep. Met dat in het achterhoofd hebben we misschien nog wel iets mooiers. We mogen namelijk première tickets weggeven voor de film.

Première tickets voor Once Upon a Time in Hollywood

En dan bedoelen we niet kaarten waarmee je toegang krijgt tot de allereerste reguliere voorstelling. Nee, dit is het rode loper-evenement. Daarvoor kun je geen kaarten kopen. Ze zijn enkel te winnen. Of je moet worden uitgenodigd. Het evenement wordt gehouden op maandag 12 augustus in de Pathé Arena. De rode loper wordt om 17.45 uur geopend en dan heb je drie kwartier om naar binnen te komen en om 18.30 uur te genieten van de film. Uiteraard hoef je niet alleen te gaan. We geven namelijk twee setjes van twee vrijkaarten weg. Het enige wat wel de bedoeling is, is dat je komt in de stijl van Once Upon a Time in Hollywood. Dat betekent dus een dresscode van de sixties.

Once Upon a Time in Hollywood

Om hier kans op te maken vragen we je een mail te sturen naar [email protected]. Geef daarbij jouw naam op en gelijk ook de persoon die je mee wilt nemen. Op die manier kunnen we jullie gelijk op de gastenlijst plaatsen en kun je van een speciale avond genieten. Met dat in het achterhoofd vragen we je dus wel te mailen als je kunt. Het zou jammer zijn als we een winnaar doorgeven en we dan te horen krijgen dat je opeens niet kunt en we te laat zijn om iemand anders naar de premiere toe te sturen.

Quentin Tarantino’s Once Upon a Time in Hollywood speelt zich af in het Los Angeles van 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen is. TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen. De negende film van schrijver en regisseur Quentin Tarantino is een eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk, met meerdere verhaallijnen en een imposante ensemble-cast. Daarbij zien we onder andere nog Al Pacino in een mooie bijrol. Met

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Win première tickets voor Once Upon a Time in Hollywood
Sluiten