Stranger Things ster gaat prank show presenteren op Netflix

De kans is groot dat Dustin een van je favoriete personages uit Stranger Things is. Gaten Matarazzo is een toptalent, iets dat Netflix ook maar al te goed inziet. Hij krijgt later dit jaar namelijk zijn eigen show op het platform: Prank Encounters.

Prank Encounters: Netflix Original

De streamingdienst heeft de Netflix Original Prank Encounters aangekondigd. Het gaat niet om een thriller, komedie of een ander type fictie, maar om een verbogen camera prank show. Een soort Bananasplit dus, maar dan anders.

De show wordt geproduceerd en gepresenteerd door Stranger Things ster Gaten Matarazzo. De show Prank Encounters is al enige maanden in de maak, zo meldt het doorgaans zeer goed ingelichte Deadline. De show is een productie van Propagate, het productiebedrijf van Ben Silverman en Howard Owens.

Een bedrijf dat onder andere verantwoordelijk was voor Apple‘s rampzalige Planet of the Apps. Maar goed, dat mag de pret niet drukken: hopelijk kunnen de heren in samenwerking met Matarazzo en Netflix wel iets sterks neerzetten.

In elke aflevering van Prank Encounters worden twee vreemdelingen beetgenomen. Allebei denken ze dat ze beginnen aan een doorsnee eerste dag op hun nieuwe werk. Alles loopt op rolletjes, tot ze elkaar tegenkomen en hun part-time werk uitmondt in een complete nachtmerrie.

Anthony Gonzalez (Undercover Boss) neemt als regisseur het reality-stukje op zich. Het zal vooral afwachten blijven of een dergelijke productie op Netflix boven het niveau uit kan stijgen dat je doorgaans met dergelijke televisieproducties associeert. Met Gaten Matarazzo heeft Netflix in ieder geval een opvallend en vooral enthousiasmerend gezicht te pakken. Hij gaat elke aflevering presenteren.

De streamingdienst heeft helaas nog geen exacte releasedatum of trailer vrijgegeven. Wel weten we natuurlijk dat op 4 juli het volgende seizoen van Stranger Things uitkomt. Laat maar komen! In de tussentijd toert Matarazzo deze zomer met zijn band Work in Progress door Amerika. Wat een leven…

▷Check dit ook: Amerikaanse marinier is de koning van de pull-up

Reageer op artikel:
Stranger Things ster gaat prank show presenteren op Netflix
Sluiten