Prachtige, korte docu: 5 jaar #deleven van Sef

En ik weet dat dit de leven is // En ik weet niet of het nog lang duurt // Maar zolang het er nog even is // Geniet ik er van, elke dag. Het zeer treffende refrein van de track De Leven van de Amsterdamse rapper Sef is groter geworden dan hij zelf had durven dromen. ‘De Leven is zelfs groter geworden dan ik zelf ben’. In deze korte docu vertelt hij, vijf jaar na de release van de track, over de totstandkoming van het nummer.

Een goed gesprek met vrienden in de kroeg

De leven is grammaticaal natuurlijk een grove fout, maar de essentie van het nummer is juist daardoor bij miljoenen Nederlanders blijven hangen; geniet van het leven, maar trotseer ook de mindere kanten. Wat het leven zo mooi maakt, is voor iedereen anders. Het gevoel is daarentegen voor iedereen gelijk. Of dit nou tijdens een motorrit door Zuid-Europa is of na een heerlijk diner met je grote liefde. Zodra je bedenkt: dit is de leven, heb je het gevoel te pakken.

Shinen in #deleven

Is een momentje van shine voor jou het ultieme #deleven-gevoel? Let dan goed op. Anderzorg, de opdrachtgever van de docu, biedt jou de kans om een moment of fame te pakken. Stuur een foto waarop je het levensgenot beproeft en wie weet verschijn jij binnenkort in een commercial van de verzekeraar op landelijke tv.

In samenwerking met Anderzorg

Reageer op artikel:
Prachtige, korte docu: 5 jaar #deleven van Sef
Sluiten